• Ново
HSOQN 360 Photo Booth Machine Автоматична Въртяща се платформа 360 Photo Booth с Кольцевыми притежателите на Селфи за Коледната сватба на живо (Размер: 68 см / 26,8 инча)

HSOQN 360 Photo Booth Machine Автоматична Въртяща се платформа 360 Photo Booth с Кольцевыми притежателите на Селфи

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✨ Обрат ПАНОРАМА на 360 градуса, Благодарение на възможност на камерата на 360 градуса можете да снимате забавено видео на всеки ъгъл, който прави снимки по-удобно, можете също да персонализирате наслагване и анимации, за да създадете собствени видео клипове ✨ Поддръжка на множество устройства : въртяща се на 360 ° фотобудка с превръщането група и околовръстен подсветка за селфи, поддържа смартфони, i Pad, Go Pro и други огледално-рефлексни фотоапарати.Тези снимки или видеоклипове могат да бъдат записани на вашето устройство или незабавно публикувани на вашите социални платформи. ✨ ШИРОКО приложение : помещение с 360-градусова камера може да правите снимки панорамно въртящо видеоклипове на 360 градуса, което може да се използва за партита, важни събития, сватби, коледни шоу програми, изложби и т. Също е една добра инвестиция за отдаване под наем или продажба, му е лесно да се пренасят в различни места на снимане. ✨ОСНОВА ПОДЛАКЪТНИК за УПРАЖНЕНИЯ : с винтове може да се регулира не само от ъгъла на наклона на подлакътник, но и разстоянието до платформата.Дължина фитнес скоба може да се регулира с помощта на две големи винтове.Дължина на ръцете за упражнения е от 88 см до 120 виж ✨ПРОФЕСИОНАЛНО сервизно обслужване : 360 photo booth и да предоставя услуги по създаването на логото, ако трябва да се коригира фигура повратна плот или при възникване на някакви проблеми по време на инсталирането или използването на продукта, моля, свържете се с нас. ✨ ОБРАТ панорама на 360 градуса, благодарение на дизайна на завъртане на камерата на 360 градуса можете да снимате забавено видео на всеки ъгъл, който прави снимки по-удобно, можете също да персонализирате наслагване и анимации, за да създадете собствени видео клипове. ✨ Поддръжка на множество устройства : въртяща се на 360 ° фотобудка с превръщането група и околовръстен подсветка за селфи, поддържа смартфони, i Pad, Go Pro и други огледално-рефлексни фотоапарати.Тези снимки или видеоклипове могат да бъдат записани на вашето устройство или незабавно публикувани на вашите социални платформи. ✨ ШИРОКО приложение : помещение с 360-градусова камера може да правите снимки панорамно въртящо видеоклипове на 360 градуса, което може да се използва за партита, важни събития, сватби, коледни шоу програми, изложби и т. Също е една добра инвестиция за отдаване под наем или продажба, му е лесно да се пренасят в различни места на снимане. ✨ОСНОВА ПОДЛАКЪТНИК за УПРАЖНЕНИЯ : с винтове може да се регулира не само от ъгъла на наклона на подлакътник, но и разстоянието до платформата.Дължина фитнес скоба може да се регулира с помощта на две големи винтове.

Всичко за продукта

Material:
Aluminum/Steel/Panel
Colour:
Black
Platform Diameters:
26.8 (68cm), 31.5 (80cm), 39.4 (100cm), 45.2 (115cm)
Height:
22cm (without foot pads)
Packing:
cardboard box packing
360-degree electric rotation:
Multi-device compatible:
Go Pro, iPad, camera, smartphone
common problem:
Q:
I saw you do logo customization on the site you mentioned, how does it work?
A:
If your turntable needs a custom pattern, after placing the order, you can contact us by email and send us your high-resolution image, we will customize the logo for you for free
The shipping time is about 10-15 days, after receiving the 360 ​​photo booth machine, please check the relevant accessories carefully, if there are any omissions, please notify us immediately to resend:
Our goal is to provide first-class customer service, if you have any questions please contact us and we will respond to your questions within 12 hours:
Sincerely wish you a happy shopping! :

Подобни продукти в категория