• Ново
Безжична камера с крушка GUBKNWX, Помещение за сигурност 1080p / 2,4 Ghz WiFi Smart 360 ° Панорамна Камера за наблюдение на помещението, Нощно виждане, Двупосочен звук, Детекция на ?

Безжична камера с крушка GUBKNWX, Помещение за сигурност 1080p / 2,4 Ghz WiFi Smart 360 ° Панорамна Камера за наблюдение на

Rating 
BGN 17.76

Сума
Налично за поръчка

【КАМЕРА С КРУШКА 1080 P HD】Тази камера е с крушка има вградена технология за резолюция 1080 P Full HD и висококачествени светъл обектив на камерата, с отлично сензор за движение, тя може да даде ясна картина в три режима : ден, нощ и авто, лесно можете да промените режим в съответствие с вашите нужди 【РАЗШИРЕНО нощно виждане】 Тази камера е в състояние да осигури по-добра видимост както през деня, така и през нощта, тъй като камера да види движещ се обект, тя ще запише на движение и автоматично ще ви уведоми чрез заявление. 【ДВУПОСОЧЕН ЗВУК И ДВУСТРАННО ХРАНИЛИЩЕ】Тази камера за видеонаблюдение е с крушка с вграден микрофон и високоговорител за разговори между приложението и членовете на вашето семейство, или можете да изберете облачное съхранение в съответствие с вашите предпочитания. 【Лесна инсталация】 Тази Wi-Fi тръбообразна фотоапарата може лесно да се инсталира с помощта на обикновен адаптер за основание на лампата E27 (включена в комплекта), тя поддържа мрежа от 2,4 Ghz, ако имате някакви проблеми при използването на този продукт, моля, свържете се с подкрепата на продавача за използването на нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви помогне търпеливо да ги решим. 【Разширено нощно виждане】 Тази камера е в състояние да осигури по-добра видимост както през деня, така и през нощта, тъй като камера да види движещ се обект, тя ще запише на движение и автоматично ще ви уведоми чрез заявление. 【КАМЕРА с крушка 1080 P HD】Тази камера е с крушка има вградена технология за резолюция 1080 P Full HD и висококачествени светъл обектив на камерата, с отлично сензор за движение, тя може да даде ясна картина в три режима : ден, нощ и авто, лесно можете да промените режим в съответствие с вашите нужди. 【РАЗШИРЕНО нощно виждане】 Тази камера е в състояние да осигури по-добра видимост както през деня, така и през нощта, тъй като камера да види движещ се обект, тя ще запише на движение и автоматично ще ви уведоми чрез заявление. 【ДВУПОСОЧЕН ЗВУК И ДВУСТРАННО ХРАНИЛИЩЕ】Тази камера за видеонаблюдение е с крушка с вграден микрофон и високоговорител за разговори между приложението и членовете на вашето семейство, или можете да изберете облачное съхранение в съответствие с вашите предпочитания. 【Лесна инсталация】 Тази Wi-Fi тръбообразна фотоапарата може лесно да се инсталира с помощта на обикновен адаптер за основание на лампата E27 (включена в комплекта), тя поддържа мрежа от 2,4 Ghz, ако имате някакви проблеми при използването на този продукт, моля, свържете се с подкрепата на продавача за използването на нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви помогне търпеливо да ги решим.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория