• Ново
Каишка за фотоапарат SOLUSTRE, Каишка за фотоапарат Dslr, Каишка за фотоапарат, на Шийката на Колан, Каишка за Фотоапарат, Еластичен Ремък За Фотоапарат Каишка за фотоапа?

Каишка за фотоапарат SOLUSTRE, Каишка за фотоапарат Dslr, Каишка за фотоапарат, на Шийката на Колан, Каишка за Фотоапарат, Еластичен

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

100% ПамукПроизведено в САЩ или са внесени.Сгъваема закопчалка.Само химическо чистене.Презрамка за камера - Изискан процес шивашки, , издръжлив при продължително използване.ЛЕНТА ЗА ЗАКРЕПВАНЕ на КАМЕРАТА - без суетене и бързане, за да не изостават от вашите навременни действия, правене на снимки, когато и където, ако само ви се прииска.КАИШКА ЗА ФОТОАПАРАТ ЗА ПЪТУВАНЕ - той е проектиран по такъв начин, че да може да е удобна за носене на рамо или на врата.Добър избор за вашата камера.Каишка за фотоапарати-Изработени от висококачествен материал, красив дизайн, ярки цветове, необичайни мода.Каишка за КЕМПИНГОВОЙ ФОТОАПАРАТИ - Изработени от висококачествен материал за конкретно използване.Осъществяване на списък 1 х лента за фотоапарат Характеристики -Каишка за камера равномерно разпределя теглото на фотоапарата за максимално комфортна камери. - Този удобен ремък за фотоапарат, проектиран и да е форма, е подходящ за вашия раменния ремък за огледално-рефлексен фотоапарат. - Цвят : Сребърен ремък за фотоапарат за пътуване. - Размер : 100,00 X1,20 X1,20 см / 39,30 X0,47 X0,47 инча Ремък за фотоапарат. - Устойчива на плъзгане повърхност помага да се предотврати неволно включване на каишка за фотоапарат вашия скъп хардуер. - С него ще имате много гъвкав и удобен ремък за фотоапарат. - Материал : Хлопчатобумажный огледален каишка. - Изработен от висококачествена материал за трайни и практично за използване на презрамка за камера. Информация за стоки, Сменящи се с каишка за фотоапарат Добра въже за камерата, която ще направи живота ви по-добре.Презрамка за камера е Изработена от материал с висока якост за продължителна употреба.Каишка за фотоапарат Ние предлагаме красиви, трайни и гъвкави въжета за фотоапарат, съвместим с повечето компактни фотоапарати.Колан за захващане на камерата ще ви помогне да добре се насладите на фотографски живот.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория