• Ново
OdiySurveil 2 в един Алуминиев Корпус Кутия за Външна Камера за Видеонаблюдение, Защитени От Атмосферни Влияния, Сверхпрочная + Монтиране на стена, Комплект Регулируеми ?

OdiySurveil 2 в един Алуминиев Корпус Кутия за Външна Камера за Видеонаблюдение, Защитени От Атмосферни Влияния, Сверхпрочная

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

★★★★★ ПРИЛОЖЕНИЕ : Тежкотоварни атмосферостойкий алуминиев корпус с монтаж за монтиране на стена за външно и вътрешно приложение; ★★★★★ Ъгъл на НАКЛОН : Лесно се регулира с помощта на завъртане на 360 градуса. ★★★★★ Флип-надолу капачката отпред, стъклен прозорец на обектива, запирающаяся с цип за фиксация на li;. ★★★★★ Размери : 14,5" (Д) x 6" (Ш) x 4,5" (В) Тегло : £ 22; Не поставяйте камера с IR подсветка вътре в тази черупка.Това ще доведе до получаване на лошия образ от отразяване на инфрачервените лъчи върху стъклото. ★★★★★ ПРИЛОЖЕНИЕ : Тежкотоварни атмосферостойкий алуминиев корпус с монтаж за монтиране на стена за външно и вътрешно приложение;. ★★★★★ Ъгъл на НАКЛОН : Лесно се регулира с помощта на завъртане на 360 градуса. ★★★★★ Флип-надолу капачката отпред, стъклен прозорец на обектива, запирающаяся с цип за фиксация на li;. ★★★★★ Размери : 14,5" (Д) x 6" (Ш) x 4,5" (В) Тегло : £ 22; Не поставяйте камера с IR подсветка вътре в тази черупка.Това ще доведе до получаване на лошия образ от отразяване на инфрачервените лъчи върху стъклото.Здрав, защитен от атмосферни влияния алуминиев корпус с монтаж за монтиране на стена за вътрешни и външни приложения, откидывающаяся отпред на кутията, стъклен прозорец на обектива, запирающаяся закопчалка за закрепване на капака Корона скоба се завърта на 360 градуса, да се навежда на 90 градуса.Характеристики : -100% чисто нов; Категория : Тип на корпуса : Външна камера Материал на корпуса : Алуминий Количество : 1 Комплект (корпус и инструменти за монтаж на стена) Цвят : бежово Описание : Корпус за външна камера с монтаж за монтиране на стена Характеристики : Откриващата се напред флип-надолу на кутията Тегло : £ 22 Размери : 14,5 "(Д) x 6" (Ш) x 4,5" (В) Товароподемност : £ 22 Приложение за инсталиране на камери за видеонаблюдение в помещенията и т. НАПОМНЯ : Ако се изисква високо ниво на водоустойчивост, на интерфейса трябва да бъдат изпълнени допълнително водонепроницаемое устройство.Пакетът включва : 1x Корпус външна камера за видео наблюдение с група.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория