• Ново
Joccun 6X9 фута Светло-Син Фон, Фон за снимки, Полиестер Фон, Завеса, за Фон на екрана за Фотография, Фотосесии, видео записи, Студия (6x9 метра, светло синьо)

Joccun 6X9 фута Светло-Син Фон, Фон за снимки, Полиестер Фон, Завеса, за Фон на екрана за Фотография, Фотосесии, видео записи,

Rating 
BGN 6.40

Сума
Налично за поръчка

【Материал от 100% полиестер】 Фон за снимки Joccun е изработена от 100% полиэстеровой тъкан, която осигурява добър резултат при снимане и по-малко бръчки за по-лесно съхранение(Забележка : Поставка за фон в пълен комплект не е включена. 【Широко приложение】Завеса от полиестер идеален за телевизия, видеопроизводства, фотография.Широко се прилага и за декорация на дома, сватби, партита, новородени, бебета или снимки на стоките. 【Отлична производителност】 Този фон, с размер 10 метра на 10 метра може да се използва и от двете страни, без шевове, лесно правене на снимки.Изчезва, гладится, се сгъва, издръжлив, лек, добре подкован в изправено положение, лесна за съхранение и переноске. 【Лесно почистване】 Фон за снимки лесен за почистване, се сгъва и служи дълго време.Използвайте топла вода и мек препарат за почистване, за да се фон за снимки, остана като нов.Пране няма да доведе до повече усадке.Ако е необходимо, моля, прогладьте повърхност парна ютия, но не и суха. 【Професионално сервизно обслужване】 В горната част на фона, има цип за удобно захващане.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен.Винаги съм готов да ви предоставят услуги и помощ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория