• Ново
Жичен Детска мишката MOTOSPEED V70 USB, Оптичен сензор 6400 DPI ZEUS6400, осветление Chorma RGB, 7 Програмируеми бутона, Ергономична Детска мишката, за КОМПЮТЪР, лаптоп, PC, Mac (Розов)

Жичен Детска мишката MOTOSPEED V70 USB, Оптичен сензор 6400 DPI ZEUS6400, осветление Chorma RGB, 7 Програмируеми бутона, Ергономична

Rating 
BGN 4.65

Сума
Налично за поръчка

【Девчачий розово дизайн】 Тази стилна жичен мишката е с ергономичен дизайн и е изработена от приятен за кожата материал ABSПодходящи са за големи ръце и малки палми .Той е удобен захват и не се уморява и след продължителна употреба. 【Мощна и стабилна конфигурация】 е Снабден с оптичен сензор ZEUS6400, сензорен баланс, предоставящ производителността и точността, необходими за игрите. 500-6200 точки на инч, смяна 8 степени по средата (400/800/1600/2400/3600/4000/5000/6200), след инсталирането на драйвера можете да го персонализирате по своему. 220 IPS, честотата на проучване 500 Hz, ускорение 30°, точно проследяване на скоростта на всяко място и по всяко време. 【16 милиона цвята необичайно стръмни led подсветка】 16 милиона цветови опции за персонализиране на подсветката в съответствие с вашия стил.Има 4 вградени режима на осветление : ефект на неонова, монохроматический постоянна светлина, монохроматический ефект на дишане на светлина и ефект мастило палатка светлина.бутонът "Назад" + средната бутона ви позволяват да регулирате настройките в режим на светлинния ефект. 【7 програмируеми бутони】 подкрепа за редактиране на макроси, 7 бутона на мишката може да бъде програмирана лесен за програмиране на хазартни софтуер MOTOSPEED, което прави мишката е по-интелигентна и отговаря на много изисквания за различни игри.В същото време ще можете да запишете файла на потребителска конфигурация в паметта, носеща платка на мишката.Детска мишка с отлично съотношение цена-качество също е отличен за игри MOBA / РТС.Съвместим с Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, Vista, Linux и т. 【Надеждно качество и обслужване】 Детска мишката MOTOSPEED V70 за PC, срок на експлоатация 20 милиона кликвания.Идеален за Win XP /Vista/win7/win8/win10 /Mac. MOTOSPEED положи всички усилия, за да предоставят на удовлетворенный услуга на всеки клиент, не се колебайте да се свържете с нас при възникване на всякакви проблеми, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да ви помогне. 【Девчачий розово дизайн】 Тази стилна жичен мишката е с ергономичен дизайн и е изработена от приятен за кожата материал ABS.Подходящи са за големи ръце и малки палми .Той е удобен захват и не се уморява и след продължителна употреба. 【Мощна и стабилна конфигурация】 е Снабден с оптичен сензор ZEUS6400, сензорен баланс, предоставящ производителността и точността, необходими за игрите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория