• Ново
Фен BINBOK VR за Oculus Quest 2, Пяна за фитнес интерфейс за лице със силиконова подплата за лице, защита от замъгляване, циркулация на охлаждащ въздух, съвместимост с аксесоа?

Фен BINBOK VR за Oculus Quest 2, Пяна за фитнес интерфейс за лице със силиконова подплата за лице, защита от замъгляване, циркулация

Rating 
BGN 12.79

Сума
Налично за поръчка

Вентилатор, подходящ за Oculus Quest 2 [Забележка : той е несъвместим при носенето на очила] 【Силен вятър】Фен oculus quest 2 използва двуканалната отвор система за подобряване на ефективността на вентилацията.Пресен въздух може да се разпределя равномерно да навлизат в пространството за лицето през много воздуховыпускных дупки, за да се намали усещането за тежък въздух, за предотвратяване на ръми лещи и да се избегне изсушаване на очите. 【Удобна капачка за лице】 Тази капак на вентилатора за охлаждане на oculus е изработена от най-добри практики за екологично чист силикон, специално разработен за Oculus Quest, приятен за кожата си, защитен от пот, удобен и лесен за монтаж, отстраняване и почистване. 【Лек и преносим】 Добър избор за вашите аксесоари за виртуална реалност.Малък размер и леко тегло.Това няма да увеличи натиска върху лицето при вентилация на свеж въздух.Спестява място и е удобна за носене при излизане навън. 【Дълъг живот】 в този вентилатора oculus предлагат 2 предаване, а времето за работа може да бъде до 5,5-6,5 часа.При ниско захранване можете да използвате предоставеното от нас безплатен кабел за данни за свързване VR-домакин, за да продължите възпроизвеждането. 【Стабилна връзка】 Магнитно защелкивающееся връзка : Ние специално разработени магнетизъм и защелкивающийся интерфейс фен на виртуална реалност и лична интерфейс и вентилатор може да бъде надеждно инсталира на хоста, който е също така лесно се отстранява, което позволява да се избегне падане при игра на thrilling игри.Този фен oculus quest 2 предотвратява ръми VR-обектив и предпазва от сухота в очите по време на игра. 2 прехвърляне, регулируеми в съответствие с вашите различни игрови нужди, тиха или пристрастяване игра.Обслужване в рамките на 5,5-6,5 часа.Охлаждащ вентилатор oculus е снабден с мека пяна за лице и водоустойчива силиконова маска, по-удобен, отколкото оригиналната.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория