• Ново
Титуляр на съдове Mobestech Притежателя на Съдове и Аксесоари за игрови, PC Аксесоари За игрови КОМПЮТЪР Поставки за гейминг Слушалки Притежателя Поставка За Слушалки, ?

Титуляр на съдове Mobestech Притежателя на Съдове и Аксесоари за игрови, PC Аксесоари За игрови КОМПЮТЪР Поставки за гейминг

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Поставка за чаши на масата се завърта на 360 градуса по желание, спестява място и не позволява сблъсъци, много практичен На притежателя на игралната слушалки-произведени с използване на професионална технология за осигуряване на надеждност на продукта и може да работи в продължение на дълго време.Настолна стойка за слушалки - подходящ за съхранение и окачване на слушалки с ширина по-малко от 60 мм и чаши за вода с диаметър 70 мм. Настолна поставка за слушалки - силикон вътре куката, предназначени за подобряване на поставяне на слушалки и чаши за вода.Метална поставка за слушалки - Регулируема конструкция ви позволява да закача я на маси или шкафове с различна дебелина.Осъществяване на списък 1 х поставка за слушалки Особености - Силикон вътре куката, предназначени за подобряване на слушалки и чаши за вода.Максимално тегло на лагер : 10 кг - със стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесен монтаж. - Завъртете на 360 градуса по желание, спестете място и предотвращайте сблъсък, е много практично. - подходящ за съхранение и окачване на слушалки с ширина по-малко от 60 мм и чаши за вода с диаметър 70 мм - Размер : 15,00 X12,00 X11,00 см / 5,89 X4,72 X4,32 инча - Регулируема конструкция позволява да се засилят маси или шкафове с различна дебелина. - Материал : Алуминиева сплав - Цвят : черен Описание на стоката, Ако търсите професионални и достъпни скоба за вашия десктоп на притежателя чаша, след това ви тук.Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Изработен е от висококачествен материал, практически и е здрава за по-дълга употреба. не е лесно да се деформират и да ви носи много удобство.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория