• Ново
Стенен монтаж Комплект за Катерене Котки, 5 бр., съответстващи на Мебели за котки в затворени помещения, Стенни Рафтове за котки, Включва Котешки Къща, Котешки Мост, ?

Стенен монтаж Комплект за Катерене Котки, 5 бр., съответстващи на Мебели за котки в затворени помещения, Стенни Рафтове за

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Размера на площадка за катерене по кошачьему дърво】 Размери платформа за скокове с котката : 12,21 "L x 7,87"W, размери на дъската, за да когтеточки за котки : 7,87 "W x 17,72"H, размери котешки моста : 35,44 "L x 12,2" W, размери котешки къщички : 12,2 "L x 12,2 " W x 12,2"H, размери на педала за котешки дърво : 12,2 "L x 7,87"W, Този център на активност на cat wall предлага ексклузивно място за отмора и игри на вашите котки 【Компактен дизайн】 : Благодарение на настенному креплению този набор от рафтове за котки не само спестява място на земята, но и увеличава пространството за игра на вашите котки и разширява своите хоризонти. 【Защитете своите мебели】 : 3 стелажи, увита коноп въже, и 1 когтеточка за котки ще позволи на вашите котки се насладите на царапанием, като се избягва нараняване на вашите мебели. 【Здрава и стабилна конструкция】 : Изработен от ПДЧ с дебелина 0,47 инча и поддържан триъгълни метални скоби, този комплект котка climber е различна здравина и стабилност.Всеки детайл може да побере до 22 кг, което съответства на характера на скачане и катерене, които обичат да намали котки. 【Удобен плюшен плат】 : Стенен котешки катерач от приятна за кожата мека и дебели плюшени тъкани, ще топлина и комфорт на котката Освен това, можете да регулирате позицията на всеки детайл поотделно.Допълнително пакетче коча. 【Универсален стил】 : Този център за занимания с котки е направена в класически черен цвят, който добре ще се впишат в повечето стилове на домашен интериор.Идеално и като подарък за любители на котки. 【Лесна инсталация】 : Всички детайли са обозначени и предварително обучени, с помощта на подробни ръководства за инсталиране, можете лесно да прикачите този комплект от пет части към стената.Ние ще направим вашия домашен любимец щастлив, wall cat алпинист ще се превърне в нова любимите си мебели вашата котка!Събуди жаждата за вашия домашен любимец на любопитство и приключения с помощта на тази стена център за занимания с котки. Тази полк за котки ще се превърне в идеалното място, съчетаващ развлечения и почивка. Вашият пухкави хлапе ще може да наблюдава заобикалящата го среда или бързо да подремна в едно от насестов. Когтеточки осигуряват ухоженность ноктите на котката и високото ниво на релаксация.Котка разчитат на вертикално пространство за осигуряване на безопасност, комфорт и забавление.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория