• Ново
Костюм за домашен любимец за Хелоуин, Котка, Оранжева Тиква, Шапка на Магьосник и Наметало на Вещица, Регулируема Комплект Дрехи За Домашни Любимци, Дъждобран за До?

Костюм за домашен любимец за Хелоуин, Котка, Оранжева Тиква, Шапка на Магьосник и Наметало на Вещица, Регулируема Комплект

Rating 
BGN 3.46

Сума
Налично за поръчка

【Предпоставка включва】 Костюм за Хелоуин за домашни любимци от 2 теми, в която е включен 1 шапка на магьосник за домашни любимци с регулируема гумена лента, 1 наметало на вещицаТози сладък дизайн може да се регулира така, че той да облегал главата на котката, той не е опъната и лесно ще ви вашия домашен любимец радост на празника Хелоуин. 【Удобен материал】 Шапка котешки магьосник е изработен от устойчив полиестер, лесен и мека, а нашият нос-наметало за кучешки магьосник - от сатен.Лек, приятен за кожата и удобен в чорап. 【Костюм на магьосник за домашни любимци и наметало на вещица】 Един размер комплект дрехи за домашни любимци е подходящ за повечето домашни кучета и котки.Отличителна индивидуалност, нека вашето си скъпи домашен любимец да се превърне във водещ актьор в страната и да излезе на улицата с високо въздействие. 【Широко приложение】 Костюми за хелоуин котки са подходящи за подпори на фестивала на домашни любимци, на партито по случай рождения ден в западна теми, cosplay-партита за домашни любимци, карнавал и начин на отглеждане на домашни любимци.Лесно да изберете своя домашен любимец по време на парти в чест на Хелоуин. 【Страхотни подаръци】 Е идеален за ежедневно носене на вашата котка за рожден ден, Хелоуин и празнично парти.Разделете ги забавление с вашия домашен любимец по време на вечерята в чест на Хелоуин и на други партита.Костюм за домашен любимец за Хелоуин Костюм на Котка-Магьосник, Забавно Облекло за котки-Магьосник.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория