• Ново
QBOMB Котешка Туннельная легло за котки в затворени помещения, Подвижни легла за всички кучета, Котки + ключодържател, е на Разположение по всяко време на годината, Ле?

QBOMB Котешка Туннельная легло за котки в затворени помещения, Подвижни легла за всички кучета, Котки + ключодържател, е на Разположение

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[ДИЗАЙН цип] Интелигентен дизайн цип могат лесно да бъдат разделени на две части в рамките на няколко секунди, създавайки гнездо за две цели - игри и почивка, за да отговори на различните нужди на коткитеПодвижен дизайн го прави удобен и лесен за почистване.Инструкции за пране : изплакнете с вода, след това да изсъхне, не отбеливайте, не перете в колата. [КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ] Войлочное котешки тунела гнездо, изработени от здрав и упорит до спукване на филц.Той е здрав и устойчив на счупвания, че позволява на домашни любимци царапаться, без да наранява лапи, и не се унищожава, създаване на равен и удобен за котки и дребни животни покривка, на която можете да се отпуснете, да работи, да поиграят и да спя. [КРЕПОСТ - идеалната играчка за поддържане на активността на вашия домашен любимец, дори когато ви няма у дома. [В същото време разжигайте любопитство, което я поставя го и доставка на му много забавно да я поддържат в оживения състояние.Това е идеалната играчка за преследването на котки, където котките могат да се отпуснете, да играете и да спи в тунел или на покрива на тунела, отговарящи на вашето естествено желание почесаться. [Таблица с размер] Диаметър х височина : 50 см х 20 см (19,7 инча х 7,9 инча).Котешка туннельная легло отговаря на нуждите и желанието на котки игра, котката може да лежи на средата на туннельной легла или да се крият в тунела.Всяка котка си има собствена индивидуалност, ако вашата котка обича да повръщат или да се мъча и да нанася щети на мебели, дайте я тази усещат кошачью туннельную легло, да тя е заета и по този начин, уменьшала повреди мебели.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория