• Ново
Pangding Карнавал в Свети Валентин Котка Драскотина Дърво, за Домашни Любимци Многофункционален Стълб Стабилна Рамка Детска Играчка

Pangding Карнавал в Свети Валентин Котка Драскотина Дърво, за Домашни Любимци Многофункционален Стълб Стабилна Рамка Детска

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Спецификация : Този стълб, обтянутый сизалевой въже, за да задоволят основните нужди на вашата котка : грижа за нокти, маркировка на терена и намаляване на стресаМного лесно се сглобява и демонтируется.Компактен размер.Преносими и подвижни части с уникален дизайн.Защо да не се позволи на котката да излиза на тази солидна стойка за когтеточки, а не на вашите мебели!Характеристики : 1. Много лесно се сглобява и демонтируется.Компактен размер.Преносими и подвижни части с уникален дизайн. Стълб, обтянутый сизалевой въже, за да задоволят основните нужди на вашата котка : грижа за нокти, маркировка на терена и намаляване на стреса. Може да се монтира във вертикално или хоризонтално положение, за повече стабилност и удоволствие. Включва в себе си 4 висящи играчки топка със звънчета, с които котки могат да играят по време на почесывания. Подходящ за котки от всички възрасти и нива на активност.Параметри : Тип на продукта : с Котешка драскотина Материал : PVC, сезал Цвят на продукта : както е показано на снимката Размер : прибл. 39,8 * 7 см / 15,7 * 2,8 инча Тегло на опаковката : приблизително 659 g / 23,2 грама комплектът включва : 1 * Котешка драскотина Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Всичко за продукта

This post covered by sisal rope, will fulfill all of your cat's basic needs:
claw care, district marking and stress reduction. Very easily to assemble and dis assemble. Space-saving size. Portable and detachable parts with unique design. Why not let your cat take it out on this hardwearing scratch post, rather than your furniture!
Features:
1. Very easily to assemble and dis assemble. Space-saving size. Portable and detachable parts with unique design.:
2. Post covered by sisal rope, will fulfill all of your cat's basic needs:
claw care, district marking and stress reduction.
3. Can be placed on vertical or horizontal position for added stability and fun.:
4. Includes 4 hanging toy balls with bells for cats to play with while scratching.:
5. Suitable for cats of all ages and activity levels.:
Specification:
Item Type:
Cat Scratch Post
Material:
PVC, Sisal
Item Color:
As Pictures Shown
Item Size:
Approx. 39.8 * 7 cm / 15.7 * 2.8 inch
Package Weight:
Approx. 659 g / 23.2 oz
Package Include:
1 * Cat Scratch Post:
Note:
1. The real color of the item may be slightly different from the images shown on the website caused by many factors such as your monitor brightness and brightness of the light.:
2. Please allow 1-3 cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid.:

Подобни продукти в категория