• Ново
Играчка за катерене N / C Cat, Многофункционална кула от котешки дърво, Настолна лампа под формата на сезал, здрава и стабилна, износостойкая и устойчиво на надраскван?

Играчка за катерене N / C Cat, Многофункционална кула от котешки дърво, Настолна лампа под формата на сезал, здрава и стабилна,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

◆ Този продукт от сизал е с високо качество, тънък плетением, красиви завои, отчетливи линии, сцепление, здравина и издръжливост и ефективно предпазва мебели за помещенията ◆ Маса "Котешки нокът" е проектиран в уникален дизайн под формата на лампа, така че котките могат да почиват, играят и им харесва, което значително увеличава игралното пространство и отговаря на природата на котките, които обичат царапаться. ◆Продукт представлява една дебела дъска с висока плътност, която може да осигури стабилност на рамката за скално катерене и да се предотврати драскане, дърпане котки, заглушаване и нанасяне на необратими щети на мебелите. ◆ Нашия многофункционален продукт е уникален парапет във формата на лампи с малки сферическими играчки, който може да осигури пространство за котки, красиво декорирани и лесен за инсталиране. ◆ Изцяло ангажимент, въз основа на принципа за осигуряване на качеството, за да ви предостави първокласен скорост, стремеж към съвършенство, можете да бъдете сигурни, че ние усърдно работим, днешното качество, утре на пазара, аз ще ви служи с цялото си сърце.Да пребъдат с вас в качеството ми на стоки и услуги по всяко време.описание на продукта : * Заглавие : Рамка за катерене котки *цвят : бял *Тегло : 3,6 кг * Материал : МДФ /сизал/лен *Размер : 49 * 49 * 78 см Стоки включват : 1 * Рамка за катерене котки съвет : 1. Размер на продукта се измерва ръчно, може да бъде грешка от 0 до 2 см, което е нормално. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля те, прости ми, благодаря ти!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория