• Ново
Кутия за котешки тоалетни с капак за коте на възраст под 6 месеца, 4 бр., Стартов комплект за коте с ниски разходи и защитно покритие с високи страни, за да проверите з?

Кутия за котешки тоалетни с капак за коте на възраст под 6 месеца, 4 бр., Стартов комплект за коте с ниски разходи и защитно

Rating 
BGN 18.66

Сума
Налично за поръчка

Стартов комплект за коте от 4 теми : 1 Малка кутия за боклук (16 см x 12 см x 5.Котка Лъжичка за боклук 3. Сив мат за котешки тоалетни (24 x 16 инча) 4.Двупосочен котешката тоалетна за коте : Стени кутия за боклук с високи стени, предотвратяват работна отпадъци и предотвратяване на пръскането.Тава за боклук с отворен покрив допринася за здравословно използване (затворени помещения, могат да предизвикат проблеми с поведението).Педал за проливането на пясък : Дизайн на щандове за боклук със защита от течове отпред помага да се премахне частици боклук с котешки лапи и да го върнете в котешката при влизане или излизане.Подложка за котешки тоалетни : Тази подложка има дълбока бразда и да се чувствате окото, че боклука не падна на пода, или не на централната банка пухкава лапам.Много лесно за почистване.Просто разтърси го, пропылесосьте или бързо се измива, за да чисти!.С леко сърце покупка - да Получите парите си обратно в рамките на 30 дни или ще получите съвсем нова замени с нашата 12-месечна гаранция.Ако стоката има проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. Стартов комплект за коте от 4 теми : 1. Малка кутия за боклук (16 см x 12 см x 5.Котка Лъжичка за боклук 3. Сив мат за котешки тоалетни (24 x 16 инча) 4.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория