• Ново
BYBYCD 1 бр. Котешка Легло Свалящ Котешка легло от Естествен Филц Дишаща Котешка Пещера за домашни любимци с Възглавница Къщичка за Котки, Малко Куче Възглавница за Ко?

BYBYCD 1 бр. Котешка Легло Свалящ Котешка легло от Естествен Филц Дишаща Котешка Пещера за домашни любимци с Възглавница

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Предназначено за използване от филц, за да се придаде уникалност и модерност, е уютно скривалище няма да изглеждат не на място в всяка стая!Размерът и формата на тази котешка пещери са идеални за това, че котката се чувства в безопасност и топли.Благодарение на една малка дупка, но вместительному вътрешното пространство, котката може лесно да се промъкне вътре и да играят котешки пещера, выглядывая от нея на своите приятели-хора. Дизайн с цип, лесно запознат и почистване, предоставя на котка на здравословна и комфортна обстановка.Креативен стил на моделиране на котки, са на разположение четири сезона.Висококачествена филц, устойчиви на абразия и надраскване, му лесно се придържа към косата.Осъществяване Списък : 1 бр. Котешка легло, 1 бр.Осъществяване списък : 1 бр. легло за котка, 1 бр. възглавница Тегло : около 710 g Размер : Дължина : 38 см, височина : 34 см, диаметърът на устата : 18 см Цвят : небето-синьо, розово, тъмно сиво, светло сиво Заглавие : Легло за котки Характеристики : Дизайн с цип, лесно запознат и изчезва, позволява на котката да има здравословна и комфортна среда.Основен материал : Естествен филц Ако имате някакви въпроси относно даден продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория