• Ново
Регулируема Котешки Конусообразный Яка Coffea Мек, Сладък Котешки Нашийник, за да се възстанови след операцията Елизаветинские Яки котки и Коте (Синьо, S)

Регулируема Котешки Конусообразный Яка Coffea Мек, Сладък Котешки Нашийник, за да се възстанови след операцията Елизаветинские

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[МЕК И УДОБЕН] Този конус за операция на домашни любимци, произведени от сверхмягкого и лесно памукЗрението на котки няма да бъде заключено и те ще могат да се държи както обикновено, свободно се яде, пие или играе. [СЛАДКО УКРАСА] Повече, отколкото нашийник за възстановяване на котки, това очарователно бижу за вашия мил коте.На него са отпечатани сладки модели, подходящи за ежедневна фотография, партита, Хелоуин или Коледа. [РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР] Регулиране на плътността на яката в правилния диапазон в зависимост от големината на шията домашен любимец.По-добре да завърже регулировочный шнур след носенето, че вашата котка не свали го. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Широко се използва за предотвратяване на ухапвания, за красота, за вземане на бани и хирургични интервенции.Винаги съхранявайте вашия домашен любимец, за да се предотврати ухапване на хирургичните рани в процес на заздравяване. [МОДЕРЕН И сладък] Модерен и сладък електронен нашийник, който ще направи вашите кучета или котки чаровни и по-привлекателни.Моля, запознайте се с нашата таблица с размери преди да поръчате.ако размери на вашия домашен любимец са близки до максималните, моля, поръчайте следващия по-голям размер.Топли съвети : 1. Моля, измерете обиколката на врата и главата на котката преди да купите. По-добре да завърже регулировочный шнур след носенето, че вашата котка не свали го. Поради ръчно измерване, моля, допуска малка грешка в размера.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория