• Ново
Прозорец за Котешки легла, място за спане За Котешки Хамак на Присоске, Безопасни Рафтове За Котки, Экономящее Пространство Седалка За Котки, Инсталиран На прозоре?

Прозорец за Котешки легла, място за спане За Котешки Хамак на Присоске, Безопасни Рафтове За Котки, Экономящее Пространство

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

[Носеща] - Осигурява 360-градуса поставка за слънчеви бани котки, уникални гайковертные нещастници могат да Издържат тегло до 35 килограма, Рамката е Изработена от съвременни тръби, не е деформиран, има хубав блясък и здравПодвижна открит и здрав текстилен мат, по-здрав, быстросохнущий и лесен за почистване. [Уютна котешка легло] - място за спане за котешки прозорец Осигурява на Вашата Котка висока позиция.Спи на Него с уют, Насладете се на Слънцето, Времето И изглед Към Природата наоколо, Какъв Прекрасен ден!Дори и през зимата той е идеален За Согревающей леглото и не заемат много място у Дома.Освен това, тя помага да се Предпази Ги от мебелите и освобождава Ценна площ на пода. [Проста конструкция за монтаж] - Никакви инструменти, не се изисква!Инсталирайте и смонтируйте Тази компактна легло за котки в полето За БРОЕНИ МИНУТИ, без инструменти!Просто да се съберат и да прикачите към Вашия прозорец!Котката В Миг на Око да Отпочинете в Новия Любимия си Място. [Чудесен подарък за всички любители на котки] - Ние се стремим да предоставим на нашите любими котки от най-добрите възможни грижи; Този великолепен хамак за котки осигурява идеално място до прозореца, за по-добра видимост и добро здраве и ще се превърне в чудесен подарък за всеки собственик на котка. [Забележка] - Моля, уверете се, че повърхността на прозореца или на вратата чисто и спретнато, преди да инсталирате Това слънчево седалка за котки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория