• Ново
Подложка за котки Когтеточек iplusmile, Подложка за Котки Когтеточек от естествен Сезал под формата на Прилепи, Подложка за Котки Когтеточек, Подложка за Котешки пол, П?

Подложка за котки Когтеточек iplusmile, Подложка за Котки Когтеточек от естествен Сезал под формата на Прилепи, Подложка

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Долната възглавница за котки когтеточек пет natural sisal е изработена от материал EVA, която е по-тънка, мека, еластична и здраваВ централната част на котешки когтеточки е изработена от сизалевой въжета и е с форма на корема, че е здрав и естествен за котенца начин царапания.Форма на крило и част за очи са изработени от чувствах тъкан, която е лека и дишаща, а част от крило може да се сгъва отзад, което можете да използвате като декорация на пода на Хелоуин.Той съчетава в себе си системата от лапите на съня и полагане в една бутилка.Хеллоуинский черна котка улавяне има уникална форма, и котката могат да спят на него, когато се уморяват.Когтеточку може да се използва не само като когтеточку за котка или подложка за игра, но и като легло за спане, пълнител за котешки тоалетни и, разбира се, вие също можете да я използвате като изтривалка.Характеристика ● Цвят : както е показано на фигурата. ●Материал : сизалевая коноп. ● Размер : 22x42x0,5 см ● Долната възглавница за котки когтеточек от естествен сезал пет е изработена от материал EVA, който е деликатен, мек, еластичен и здрав. ● В централната част на котешки когтеточки е изработена от сизалевой въжета и е с форма на корема, че е здрав и естествен за котенца начин царапания. ● Форма на крило и част за очи са изработени от чувствах тъкан, която е лека и дишаща, а част от крило може да се сгъва отзад, което можете да използвате като декорация на пода на Хелоуин. ● Той съчетава в себе си системата от лапите на съня и полагане в една бутилка.Хеллоуинский черна котка улавяне има уникална форма, и котката могат да спят на него, когато се уморяват. ● Когтеточку може да се използва не само като когтеточку за котка или подложка за игра, но и като легло за спане, пълнител за котешки тоалетни и, разбира се, вие също можете да я използвате като подложка В комплекта е включена 1 подложка за котешки когтеточки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория