• Ново
HAOKTSB Фонтан за домашни любимци, Диспенсер за вода за домашни Любимци, Електрически Аксесоари за домашни Любимци, Автоматичен филтър за Циркулация на Водата, Интели?

HAOKTSB Фонтан за домашни любимци, Диспенсер за вода за домашни Любимци, Електрически Аксесоари за домашни Любимци, Автоматичен

Rating 
BGN 64.97

Сума
Налично за поръчка

А за кучета, Изработени от безопасен естествен материалЛесна за преместването на къщичка за котки може да се използва навсякъде. Размер [продукти] : Дължина : 17,5 см, Ширина : 12 см, Височина : 12,5 виж [Капацитет за съхранение на вода] : 600 мл. [Ниски децибели] : Фонтан за домашни любимци оборудван шумоподавляющим помпа и е оборудван с ултра-тих подавлением вибрации за тихи използване през нощта, за да помогне на вас и вашия домашен любимец се насладите на спокоен нощен сън. [Приложими домашни животни] : Отговаря на нуждите на котки, кучета, птици и други дребни животни в пиенето, лесен за използване и почистване, и може да се използва като украса у дома, по-красиво.Зарадвайте вашия домашен любимец на прясна храна и чиста вода Размер на опаковката : 30 x 20 x 20 см; 1,5 кг Линк към производителя : Цвят : син Брой елементи : 1 Брой : 1 елемент Тегло : 1,5 кг Характеристики на продукта Материал : 1300 ° C, висока керамични печене с Размери : Дължина : Дължина : 17,5 см Ширина : 12 см Височина : 12,5 см Дължина на свързване на кабела : 1,3 м Защита на околната среда, пестенето на енергия, ниска консумация на енергия, Приложими за домашни животни : малки домашни любимци, като котки, кучета, зайци и т. Опаковка продукта1 * диспенсер за вода за домашни животных6 * филтър с активен въглен cotton Home Décor : Не само осигурява непрекъснат поток от храна и вода, но и е съвместим с всеки стил на дома; Компактност, чудесно за кухни, перални помещения, гаражи и други подови сифони.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория