• Ново
Торбички за котешки тоалетни Bilibara с дръжки, Ароматизирани Торбички за Какашек за котки, Сверхтолстые Торбички за Котешки тоалетни, Херметически затворени Торбичк?

Торбички за котешки тоалетни Bilibara с дръжки, Ароматизирани Торбички за Какашек за котки, Сверхтолстые Торбички за Котешки

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Чанта за КАКАШЕК С ДРЪЖКА】 : Тези торби за боклук са здрави, лесно завязывающиеся дръжки, които не се отнасят до какашек, когато е препълнен с техните боклуци, което прави боравенето с кошачьими и собачьими какашками по-гигиеничным, могат да се настанят повечето отпадъци от домашни любимци, среден и голям размер, и не ще перетянуты или повредени поради прекомерно наддаване на теглоТук е достатъчно места за носене на всички хора с размера на дланта си.Торбички за котешки тоалетни са на достатъчно капацитет за отпадъци на домашни любимци, котешки тоалетни, чанти за грижи, хранителни отпадъци, автомобилни отпадъци, детски или за възрастни пелени и т. 【ЗДРАВА т-образна изтичане навън.Плътно връзване на пакети, вие няма да усетите неприятна миризма.Пакети за боклук имат аромат на повече бебешка пудра, която помага за премахване на неприятните миризми и придава на вашето мусорному кофа с лек аромат.Това е по-безопасно и гигиеничный начин за боравене с изпражненията на домашни любимци, пълнител за котешки тоалетни, или по някакъв друг фал пахнущим вещество, което премахва всяка миризма (НЕ САМО ОТПАДЪЦИ от ЖИЗНЕНАТА дейност на ДОМАШНИ ЖИВОТНИ). 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : в Торби за боклук за котки имат слайд-изложени на дизайн, всяка торба за боклук се разпределя (в роли) и лесно да се извлича с една ръка.Пакет за пълнене на котешки тоалетни има голяма дупка, така че в него са поставени котешки лъжици с различни размери.Просто зачерпните котешки какашки от кутия за отпадъци в торбички за котешки тоалетни, или да се постави памперси или всяко вонючее вещество в торбички за котешки тоалетни, след това здраво завържете дръжки и изхвърли ги в кофата за боклук.По този начин можете да съдържа ръцете си в чистота и безопасност. 【Торбички за котешки КАКАШЕК BILIBARA】 : 120 бр. еднократни торбички за котешки тоалетни за выгребания.Непрозрачни, светло синьо.Достатъчно голям, за да побере максимум от 5,5-инчови лъжички за котешки тоалетни.Размери 6,5 (W) x 15 (D) вижте в снимките на продукта. (★ Моля, обърнете внимание, че пакетът НЕ е ЛИНЕЙНО, ЗА да КУТИИ. ) Удовлетвореност гаранция : Ние осигуряваме гаранция за удовлетвореност.Ако имате някакви въпроси или предложения, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние гарантираме да ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория