• Ново
Спрей за почистване на зъбите на домашни любимци, Спрей За почистване на зъбите на домашни любимци, Спрей За грижа за устната кухина на домашни любимци, 2023New Petclean Сп?

Спрей за почистване на зъбите на домашни любимци, Спрей За почистване на зъбите на домашни любимци, Спрей За грижа за устната

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

?【Подобри здравето на устната кухина】 Нашите ароматизатори за почистване на зъби на вашия домашен любимец ще Освежи дъха на вашия домашен любимец, като намалява зачервяване на венците, както и образуването на зъбна плака и зъбен камъкТова е страхотно допълнение към Вашите ежедневни режим на грижа за зъбите и допринася за здравето на зъбите и венците. ?【Комплексно почистване на устната кухина】 Премахва петна в устата на вашия домашен любимец, помага за премахване на лош дъх в устата, намалява количеството зъбен камък и прави устата по-чисти, по-здрави и по-удобно. ?【Превантивен ефект, благоприятен за домашни любимци】 Нашите ароматизатори за почистване на зъби на Вашия домашен любимец ще Освежи дъха на вашия домашен любимец, като намалява зачервяване на венците, както и образуването на зъбна плака и зъбен камък.Това е страхотно допълнение към Вашите ежедневни режим на грижа за зъбите и допринася за здравето на зъбите и венците. ?【Грижи, без четка】 Този лесен за използване спрей за домашни любимци - Идеалното профилактично средство за грижа за зъбите за домашни любимци, които мразят да им се мият зъбите, като същевременно се поддържа здравето на зъбите и венците. ?【Употреба, без използване на храната 】 Просто ежедневно брызгайте в устата на своите кучета, за да се поддържа здравословна хигиена на зъбите, без да се налага да се ползват четка за зъби, паста за зъби или отнемат много време и средства за пътуване. ?【Подобри здравето на устната кухина】 Нашите ароматизатори за почистване на зъби на вашия домашен любимец ще Освежи дъха на вашия домашен любимец, като намалява зачервяване на венците, както и образуването на зъбна плака и зъбен камък.Това е страхотно допълнение към Вашите ежедневни режим на грижа за зъбите и допринася за здравето на зъбите и венците. ?【Комплексно почистване на устната кухина】 Премахва петна в устата на вашия домашен любимец, помага за премахване на лош дъх в устата, намалява количеството зъбен камък и прави устата по-чисти, по-здрави и по-удобно. ?【Превантивен ефект, благоприятен за домашни любимци】 Нашите ароматизатори за почистване на зъби на Вашия домашен любимец ще Освежи дъха на вашия домашен любимец, като намалява зачервяване на венците, както и образуването на зъбна плака и зъбен камък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория