• Ново
MSMUOEZ Магическа органна когтеточка за котки Идва с игрушечным топка-камбана, играчка-пружинкой, която представлява плюшени котешки топката, и когтеточкой за котки, ?

MSMUOEZ Магическа органна когтеточка за котки Идва с игрушечным топка-камбана, играчка-пружинкой, която представлява плюшени

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Материал от гофрирана хартия】 Избран от висококачествена и екологично чиста дървесина хартия, а строителните лепило е царевично нишесте, което е безопасен и нетоксичен 【Клетъчна форма на】 Дизайн във формата на сот, криптиране и сгъстяване, здраво процеп, здрав и издръжлив, прецизно рязане, лъскав край, не порежет кошачью кожа или нокти. 【Освободете природата котки】 Преследване, лов и драскане, дърпане - това е в природата на котки, променящи се форми, топката-камбанка, колело за упражнения за котки, любим картон котки, нито една котка не може да устои на това изкушение. 【Сгъваема и многосвязная】 алея за игра на топка за котки лесен за съхранение в сгънат вид е с размер само на дланите.Можете да сложите играчка на пода, задръжте я в ръка, за да играете с котката или обвива около крака на масата.Магнитите също могат да бъдат определени по-близо един до друг.Подходящ е за семейства с няколко котки или възрастни котки и котенца. 【Играчка-стъргалка за котки】В този списък играчки за котки влиза камбанка, играчка-пружинящий човече. 【Задължения по послепродажному обслужване】Ако имате някакви проблеми с придобити вас продукти, моля, свържете се с нас навреме, и ние активно ще решим вашите проблеми.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория