• Ново
Филтри за Чешма за котки, Сменяеми Филтри за Автоматично Фонтана за Домашни Любимци, 1 бр. Поролоновые Филтри, 4 бр. Премия Памук, Активен Въглен

Филтри за Чешма за котки, Сменяеми Филтри за Автоматично Фонтана за Домашни Любимци, 1 бр. Поролоновые Филтри,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Почиствайте fitler на всеки 3-4 дни и заменяйте филтър на всеки 2-4 седмици, за да се поддържа свежестта на водата и да даде на близките на щастлив животФилтър с двойно действие : Филтър с сверхтонкими дупки, на първо място, може цялостно филтриране на замърсяване, косми и прах, като осигурява чистота на водата.Вторични филтри с активен въглен от черупки от кокосови орехи отново пречистват водата, запазвайки я свежа и без мирис.Винаги запазва wa. Моля, обърнете внимание : преди употреба почистете филтъра с вода.Пяна за филтър може да се почистват само с вода.Използването на почистващи средства не се допуска.Опаковка от 4 филтри с активен въглен премиум-клас, 1 бр. порест каучук филтри. Размер : 2,3 х 0,8 х 1,8 инча (Д х Ш х В).Сменяеми филтри за фонтани, съвместими с керамични пиене фонтанчиками YOUTHINK, долавят косми и отпадъци, премахване на замърсяването и неприятна миризма, запазват вкуса на водата свежа.Почиствайте fitler на всеки 3-4 дни и заменяйте филтър на всеки 2-4 седмици, за да се поддържа свежестта на водата и да даде на близките на щастлив живот.Филтър с двойно действие : Филтър с сверхтонкими дупки, на първо място, може цялостно филтриране на замърсяване, косми и прах, като осигурява чистота на водата.Вторични филтри с активен въглен от черупки от кокосови орехи отново пречистват водата, запазвайки я свежа и без мирис.Винаги запазва wa. Моля, обърнете внимание : преди употреба почистете филтъра с вода.Пяна за филтър може да се почистват само с вода.Използването на почистващи средства не се допуска.Опаковка от 4 филтри с активен въглен премиум-клас, 1 бр. порест каучук филтри. Размер : 2,3 х 0,8 х 1,8 инча (Д х Ш х В).Сменяеми филтри за фонтани, съвместими с керамични пиене фонтанчиками YOUTHINK, долавят косми и отпадъци, премахване на замърсяването и неприятна миризма, запазват вкуса на водата свежа.Спецификация : Филтър с двойно действие : Филтър с ультратонкими дупки, на първо място, може цялостно филтриране на замърсяване, косми и прах, като осигурява чистота на водата.Вторични филтри с активен въглен от черупки от кокосови орехи отново пречистват водата, запазвайки я свежа и без мирис.Винаги съдържа вода в чистота и свежест, позволява на домашния любимец да пие здрави и да растат щастливи.Домашен любимец е здрав, майка счастливаподходит за : керамични пиене фонтанчика YOUTHINK Внимание : Миеш fitler на всеки 3-4 дни и заменяйте филтър на всеки 2-4 седмици, за да се поддържа свежестта на водата и да даде на близките на щастлив живот.

Всичко за продукта

Dual-Action Filters:
Ultra-fine holes filter firstly can filter impurities,hair and dust comprehensively, insured water clean.:
The coconut shell activated carbon secondly filters purify the water again, keep the water fresh and no smell.:
Always keeps water clean and fresh, let pets drinking healthy and growing happy.:
Pet Healthy,Mom Happy:
Fits For:
YOUTHINK ceramic drinking fountain
Kindly Note:
Clean the fitler every 3-4 days and replace filter every 2-4 weeks to maintain water freshness, keep your famliy friends a happy life.:
Clean filter with water before use. Foam filter can only clean by water. Detergent is not allowed.:
Material:
Activated Carbon, Colth and Plastic
Size:
2.3 x 0.8 x 1.8 inch (L x W x H).
Package included:
4 x Carbon Replacement Filters:
1 x Foam Filter:

Подобни продукти в категория