• Ново
Gueevin 12 бр. Сменяеми филтри с активен въглен и 50 бр. плочки за кутии за отпадъци, които са Съвместими с Litter Robot 3 за абсорбиране на миризми, влага контрол, опазването на ?

Gueevin 12 бр. Сменяеми филтри с активен въглен и 50 бр. плочки за кутии за отпадъци, които са Съвместими с Litter Robot

Rating 
BGN 7.46

Сума
Налично за поръчка

Голям брой : в комплекта са включени 12 броя карбонови филтри cat box за ефективно филтриране на миризми и 50 броя плочки за котешки тоалетни, които са подходящи за ежедневна употреба и за замянаСъвместимост с : въглероден филтър с размер на около 3 x 9 x 0,5 инча, а втулки за боклук са с капацитет 9-11 литра; Те са проектирани така, че да бъдат съвместими с Litter Robot 3 и Litter Robot 3 Connect.Безопасен материал : на дървени въглища филтър за котешки тоалетни се използват влакнести активен въглен с милиони микропор, което осигурява висока абсорбцию за още по-мощна филтрация; Освен това, торбички за котешки тоалетни са изработени от качествена пластмаса, безвкусны и са безопасни за домашни любимци.Запазете свежестта в дома си : въглероден филтър за котешки тоалетни, предназначени за борба с миризмите в кутии за отпадъци, намаляване на въздействието на домашни любимци на въздух и създаване на по-свежи и добре поддържани домашна среда.Лесна за използване : просто трябва да махнете стария филтър и да го замени нашите въглен филтър за котешки тоалетни, за да завършите инсталацията; Освен това, трябва да се заключва в четирите ъгъла при подмяна на плочки за котешки тоалетни, това ще ви отнеме само няколко минути, без допълнителни инструменти и познания не се изисква.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория