• Ново
Ножица за котешки нокти - Професионална Машинка за подстригване за Котешки нокти – Ножици за котешки нокти с Неплъзгащи дръжка за малки кучета и котки - Безопасни, ?

Ножица за котешки нокти - Професионална Машинка за подстригване за Котешки нокти – Ножици за котешки нокти с Неплъзгащи дръжка

Rating 
BGN 5.32

Сума
Налично за поръчка

✅ ПРОФЕСИОНАЛНА НОЖИЦА ЗА КОТЕШКИ НОКТИ! - Това е една от най-добрите налични клещи за котешки нокти / клещи за дребни животниПрепоръчва ветеринарни лекари, специалисти по грижи за домашни любимци, дрессировщиками и широка клиентска база, тя осигурява отлично качество и производителност. ✅ НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО! - Благодарение на остър, здрав гарантирано от неръждаема стомана, който може да продължи дълги години, тези машинки за подстригване са преминали строг контрол на качеството в процеса на производство.С полукръгла заоблен дизайн на острието позволява лесно и безопасно изрязване на ноктите. ✅ СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ - нашите професионални нокторезачки за домашни любимци изключително удобни за употреба.Погрижи се за своите домашни любимци у дома, без да губите допълнително време и пари за посещение на ветеринарен лекар.подходящ за котенца, котки, зайци, кученца, порове, хамстери, чинчили, захарни безмоторни самолети, морски свинчета и много други. ✅ УДОБЕН и ЛЕК - машинка за рязане на ноктите, предназначена за малки кучета и котета, оборудван с ергономична и удобна за захващане на гумирани дръжка, която сигурно остава в ръцете си, като същевременно осигуряват лесна употреба и предотвратяване на случайни парченца и порязвания. ✅ ДЖОФУЙУ - вашият най-добър избор.Ние отстраняваме всички рискове, като предлага с доживотна гаранция за връщане на парите.Ако не сте напълно доволни от покупката си, ние обещаваме да ви върне парите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория