• Ново
Удължителен кабел на задната седалка AMOCHIEN за кучета - Мост на Задната седалка за Кучета, Автомобили легло за кучета за Кола, Калъф за кучето на задната седалка за ав?

Удължителен кабел на задната седалка AMOCHIEN за кучета - Мост на Задната седалка за Кучета, Автомобили легло за кучета за

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Размери на моста : широчина 54 инча х дълбочина 26,5 инчаПакетът включва в себе си. ✔Намалете разстоянието между предните и задните седалки - Мост-платформа се състои от три твърди дървени платформи, които да се увеличи пространството на задната седалка, като едновременно с предоставяне на домашни любимци място за двама и като им падне от седалката.Той побира до £ 100, подходящи за задните седалки размер на 26,5 х 54 инча и повече. ✔ Мека удължена платформа - Изработена от твърда дървесина, удобна поролоновая подложка и сверхпрочная плат Оксфорд за подкрепа на кучета от големи породи, без да се счупи. ✔ Защитава салон на вашия автомобил - Водоустойчива плат удължител на седалката Amochien за кучета предпазва вътрешността на колата си от петна от домашни животни и отпадъци, оставащи след деня на мача.Също така може лесно да чисти, протерев. ✔Безопасността на първо място - четири колана останалите главата и две за закрепване на седалката сигурно ще запази вашия калъф на място; има и по-малки отвора за предпазни колани, които могат да се използват за надеждно свързване на вашия домашен любимец до моста. ✔Многофункционален - удължител може да се сгъва, за да освободи място за пътници-хора, детското столче за кола или места за съхранение на нещата, когато споделете задната седалка с кучето си.Той също може да бъде инсталиран и изтрит за броени минути!.Удължителен кабел на задната седалка Amochien за кучета.Някои кучета обичат да имат възможност да се използва цялата площ на задната седалка, за да получите най-добрия възможен преглед на улицата.Но поради особеностите на задната седалка съществува опасност от падане и наранявания на краката.Не го отведе кучето си до депресия, приземявайки я рестриктивна шлейку или клетка.Използвайте удължителен кабел на задната седалка Amochien, за да предоставят на кучето си удобно място за почивка по време на пътуването.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория