• Ново
JASWELL Задни Разтегателен Раница-переноска за котки, Раница-Переноска за домашни любимци за малки до Средни Кучета и котки, Одобрен Авиокомпания Раница-Переноска за ?

JASWELL Задни Разтегателен Раница-переноска за котки, Раница-Переноска за домашни любимци за малки до Средни Кучета и котки,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Подходящ размер на задния панел : 14x10,5x15,7 инча (Д x Ш x В) Разтегателен размер : 26x10,5 инча (Д x В). Разтегателен размер на входа : 14x10,5 инча (Д x В).Носят на гърба си за пътуване на къси разстояния.Вземете със себе си багажа за пътуване на дълги разстояния.Преносим и временна котешка палатка за отдих на открито.Носете на задната седалка на автомобила, за да пътуват навън. 【Разтегателен диван-палатка】 : Раница cat в разложенном формата на добре работи като гигантска легло-палатка.Котенцето може удобно да се излегнете, да играят или спят в това спокойно пространство, когато сте някъде, където е отседнал.Полусекретный режим, заботящийся за малко емоции домашен любимец, може да бъде невидим, но коте може да се скрие, за да даде домашен любимец чувство за сигурност по всяко време. 【Уникален дизайн и отлична вентилация 】: Дишаща и освежаващо, вентилационна (противовакуумна) канална дизайн, размер на окото до 50%, чанта може да увеличи притока на въздух, да се поддържа дълготраен комфорт и вентилация.Обновената втора шатра за преобличане удвоява пространство и комфорт, домашен любимец, а собственикът може свободно да работят и да играят. 【Любима чанта домашен любимец】: Осигурете на вас и на вашия домашен любимец удобен за свободното време.Регулируеми подплатени презрамки и дръжка улесняват използването и переноску.Два начина перекатывания котки, за да отговори на различните нужди.Изправи се и скатайте котка : отворете по-голяма мрежа отгоре и свободно скатайте котка.Странично преобръщане котка : квадратен раница увеличава пространството за легнало домашен любимец. 【Безопасно да се използва】 : Нашата переноска за домашни лека, изработена от устойчива на износване и устойчив на надраскване вкара плат, тя е гъвкава, здрава и еластична, прави вашите любимци уютни вътре.Той лесно се преобразува в голямо легло-палатка, осигуряване на повече места за игра и почивка. 【Полезно за вашия любим домашен любимец】 : С това раница за пътуване можете да вземете своите котки туризъм, къмпинг или на всякакви други събития на открито, насладете се на приятно времето си на пътя!. 【Разтегателен диван-палатка】 : Раница cat в разложенном формата на добре работи като гигантска легло-палатка.Котенцето може удобно да се излегнете, да играят или спят в това спокойно пространство, когато сте някъде, където е отседнал.Полусекретный режим, заботящийся за малко емоции домашен любимец, може да бъде невидим, но коте може да се скрие, за да даде домашен любимец чувство за сигурност по всяко време. 【Уникален дизайн и отлична вентилация 】: Дишаща и освежаващо, вентилационна (противовакуумна) канална дизайн, размер на окото до 50%, чанта може да увеличи притока на въздух, да се поддържа дълготраен комфорт и вентилация.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория