• Ново
Тъкани Яка VP Pets Тъмно-Син цвят | Траен и сверхпрочный Нашийник за кучета | Водоустойчив Нашийник за кучета със защита от миризмата | D-Образен Пръстен от твърда Ръждя?

Тъкани Яка VP Pets Тъмно-Син цвят | Траен и сверхпрочный Нашийник за кучета | Водоустойчив Нашийник за кучета със защита от

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

????? ??? ??????? ??? ?????? : Нашият нашийник за кучета VP small със сребристи метална катарама е изработен с помощта на дебела дера на разстояние, което създава перфектна комбинация от изключителна здравина и эстетичности дизайнБлагодарение на висококачествен мед пряжкам и обков, защитени от корозия, нашите нашийници за кучета с катарами, по-надеждни и трайни, от найлон или кожени нашийници за кучета. ?????????? ??? ?????? : Нашият нашийник за кучета VP medium проектиран така, че да бъде на 100% водоустойчив, със здрави лямками вашето куче да може да прекарва толкова много време под дъжда, снега, в океани и езера, колкото желаят, без никакви счупвания на материали.Вие винаги можете да разчитате на нашия водоустойчив нашийник за кучета от естествена кожа, независимо от това, в какво количество мръсотия обича да играе на кучето. ???????? ??? ??? ?????? ?? ???? : Нашите тежкотоварни нашийници за кучета от големи породи се предлагат в различни размери.Моля, запознайте се с нашата таблица с размери, преди покупка кожа яка за по-големи кучета.Тези кожени яки са стандартна препоръка за всички племенни кучета. ?????? ?-???? ?????? : Голям нашийник за кучета е изработена с две малки D-образна лети на кръгчета.Малко сверхпрочное D-образен пръстен лесно свързан с колан, което е удобно за ежедневни разходки, тренировки и патрулиране.Малко сребърно D-образен пръстен, който носи любимо куче, подобрява практичността яка от мека кожа. ???% ???????? ???????????? : Ние предлагаме 100% удовлетвореност на клиента и ще се погрижим за това, за да може да отговори на техните нужди с помощта на нашия плетеного кожа яка VP Pets куче, когато го получите.Ако имате някакви проблеми или въпроси относно този кожа яка за кучета, ние ще ви помогнем, преди и след покупката.ИДЕАЛЕН ИЗБОР ЗА ВАШИТЕ КУЧЕТА, Ние знаем, че кучето заслужава най-доброто.Ето защо нашият избор от висококачествени кожени греди за кучета разнообразна, така че всяко куче може с удоволствие да се разхождат в тази яка. Нашийници за кучета от естествена кожа Vanderpump Pets са проектирани с оглед на комфорт на вашето куче.Ние се стремим да предлагаме висококачествени, дизайнерски изглеждащи врати за домашни любимци.Нашият кожен нашийник за кучета средни изглежда луксозно, благодарение на минималистичному дизайн, който ще бъде невероятно изглежда на врата на кучето.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория