• Ново
Свирка за кучета, 2 опаковки Професионално Ултразвукова Свирка за кучета, за да спре да Лай Съседните кучета, Ултразвукови Свирки за Дресура на кучета, Безшумен Сви?

Свирка за кучета, 2 опаковки Професионално Ултразвукова Свирка за кучета, за да спре да Лай Съседните кучета, Ултразвукови

Rating 
BGN 34.67

Сума
Налично за поръчка

Свирка за послушание : Можете лесно да научим кучето на неограничен брой отбори, за адаптиране на различни ултразвукови честоти регулиране на височината на звука, за да получите правилните честоти, разхлабете винта за регулиране на звука, едновременно чрез освобождаване на въздух, от въздух, завъртете лоста за регулиране, за да се установи оптималната височина на звука.След завоя регулировочного лост затегнете регулировочный винт sonic.Този кучешката свирка може да се използва за кучета всяка често срещана порода.Сигурен свирка за кучета : Свирка за кучета е изработена от висококачествени сигурна неръждаема стомана, тренира кучето си без никакви проблеми със здравето, той не вреди на слуха на кучето си по време на тренировки.НАСЛАДЕТЕ се на ДРЕССИРОВКОЙ КУЧЕТА : неограничен брой команди, като "спри да лае", "седни", "иди и легнете да спите", "помни", "ела в банята" и много други.Когато кучето или кучето на съседа продължава да лае, внимателно подуйте в кучешката свирка, ултразвукова честота, излучаемая кучешка свистком, може лесно да се привлече вниманието на кучето и да спре да лае.СИГУРЕН СВИРКА : Свирка за кучета публикува гама фон честоти от 5,4 khz до 12.8 khz при въртене.Въпреки това кучета, чиито уши са много по-чувствителни на тази честота, не могат да бъдат незначителни за човешкия слух.ЕФЕКТИВНА конна обучение на КУЧЕТА : кучето може да се чуе на разстояние от 200 метра.Този ултразвукова свирка за кучета може да попречи на кучето да се загубиш.Тренирайте своите кучета от различни екипи и им позволявайте да следвате инструкциите. (Седне, лапать, отидете нагоре, надолу. Характеристиките на ултразвуковата свирка MINSY за кучета : . Може да се използва за други животни, включително котки, кучета, птици и т. За собствениците на кучета дрессировали, преподавали и контролирали своите кучета. За ловците специално да обучават своите кучета. Изплаши / отвлича досадни или опасни кучета. Промяна на поведението на кучето с помощта на дресура.Например, по време на хранене blow в свирката, преди хранене.Това ще ви отнеме само няколко опита, преди кучето да стане скучен. · Пригответе някое лакомство, вземете си куче на тревата или в някое тихо и спокойно място. · Регулиране на височината на звука и подуйте свирка, за да обучава кучето си, продължавай тестване до тогава, докато кучето не реагира.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория