• Ново
Ipetboom Заек и купа за вода котка купи кучешка храна, купичка за вода във формата на цвете 6 чаши домашен любимец сервирайте ястието няколко котка подаване на деликате?

Ipetboom Заек и купа за вода котка купи кучешка храна, купичка за вода във формата на цвете 6 чаши домашен любимец сервирайте

Rating 
BGN 5.48

Сума
Налично за поръчка

?Котката може да с комфорта на ядене и пиене, не напрягане на врата ? Гладка повърхност, много е удобно измиване за по-добро използване на следващия път. ? Улесни храненето, тази купа за хранене на домашни животни е идеална за пиене или хранене домашен любимец. ? Модерният дизайн го прави достоен подарък за любителите на домашни животни, и вашия домашен любимец, той се радвате. ? Е изработен от пластмаса премиум-клас, уникална форма и дизайн, красив и устойчив на укусам.Описание Купички за котки, купички за вода, храна за кучета, купички във формата на цвете, 6 мисок, чиния за хранене на домашни любимци, многократна ясла за котки, диспенсер за лакомство за кученца, котенков.Характеристики Материал : пластмаса Помещение, включваща 1 купа за домашни любимци с кабинета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория