• Ново
Тежкотоварни Регулируем Нашийник Cdycam, Военни Дебели яки ширина 1.5 инча за по-големи кучета, Дишаща Найлонова нашийник за домашни любимци с метална катарама и D-обра?

Тежкотоварни Регулируем Нашийник Cdycam, Военни Дебели яки ширина 1.5 инча за по-големи кучета, Дишаща Найлонова нашийник

Rating 
BGN 4.11

Сума
Налично за поръчка

【Високо качество】 Този широк нашийник за кучета е изработена от изключително здрав, а цвета не изгори след, дори въпреки постоянното излагане на слънце през лятотоНаистина здрави и добре изглеждащи. 【Изглежда страхотно и здраво】Този голям нашийник за кучета, изработени от висококачествена здрава найлонов плат и метални катарами, има страхотен тактически вид, той е изключително издръжлив и е подходяща за носене. 【Здрав и дебел】 Този ловен нашийник за кучета с отлични шевове и здрав.Ширина 4-5 см, ще го направи по-удобен за кучета при натягивании на него.Хубав и е подходящ за ходене на вашето куче. 【Регулируема конструкция】 Този сверхпрочный нашийник за кучета може да се регулира в зависимост от големината на врата на вашия любимец.Двоен обтегач и 4-слойная плат с дебелина 6 мм, осигуряват дълготрайност и издръжливост в продължение на дълго време. 【Размер】 Дължина на яката : L : приблизително 4x69 см (1,57 "x 27,17") XL : приблизително 5x75 см (1,96 "x 29,52") Обиколката на врата : L : приблизително 43-57 см (16,92 "-22,44") XL : приблизително 52-64 см (20,47" – 25,19"). 【Високо качество】 Този широк нашийник за кучета е изработена от изключително здрав, а цвета не изгори след, дори въпреки постоянното излагане на слънце през лятото.Наистина здрави и добре изглеждащи. 【Изглежда страхотно и здраво】Този голям нашийник за кучета, изработени от висококачествена здрава найлонов плат и метални катарами, има страхотен тактически вид, той е изключително издръжлив и е подходяща за носене. 【Здрав и дебел】 Този ловен нашийник за кучета с отлични шевове и здрав.Ширина 4-5 см, ще го направи по-удобен за кучета при натягивании на него.Хубав и е подходящ за ходене на вашето куче. 【Регулируема конструкция】 Този сверхпрочный нашийник за кучета може да се регулира в зависимост от големината на врата на вашия любимец.Двоен обтегач и 4-слойная плат с дебелина 6 мм, осигуряват дълготрайност и издръжливост в продължение на дълго време. 【Размер】 Дължина на яката : L : приблизително 4x69 см (1,57 "x 27,17") XL : приблизително 5x75 см (1,96 "x 29,52") Обиколката на врата : L : приблизително 43-57 см (16,92 "-22,44") XL : приблизително 52-64 см (20,47" – 25,19").Описание : Разработен с използването на висококачествен и здрав найлон, плат и метални катарами, той е много издръжлив и е подходяща за носене.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория