• Ново
ARING Нашийник за кучета с Пеперуда за домашни Любимци -Памук Розов Нашийник за Кучета с Лък, нестандартни Сватбени Нашийници за Кучета, за Момичета, Подаръци с Металн

ARING Нашийник за кучета с Пеперуда за домашни Любимци -Памук Розов Нашийник за Кучета с Лък, нестандартни Сватбени

Rating 
BGN 13.55

Сума
Налично за поръчка

[Размер] : ❤ Средната ширина на яката : 1 инч (2,5 см) дължина : 13,5-22 инча (34-55,9 см)
[Добър материал] : ❤ Обикновен нашийник за кучета с пеперуда изработена от памук, който е много сладък и удобен, и той няма да навреди на кожата на кучето. ❤В същото време памучен плат за лесно почистване.И ние препоръчваме да се пере на ръка, за да метална тока не поцарапалась в перална машина.
[ВИСОКО качество] : ❤ Ние се фокусираме върху производството на висококачествени продукти за домашни любимци и се обръща внимание на детайлите на всеки яка с пеперуда за кучета.Ние използваме висококачествена метална ключалката от розово злато, вместо на конвенционалните пластмасови пряжек, които са едновременно красиви и трайни. ❤ И лесно се побира и се отстранява. Памук нашийник-пеперуда за кучета се регулира с помощта на ролка обтегач, D-образен пръстен може да се използва за окачване на жетона и привързаност към кучета и кучета поводку.
[Много практично] : ❤папийонка за яката за домашни кучета ARING много практичен и може да се използва за облекло на вашия домашен любимец на всички случаи на живота си : за неофициално облекло, фотосесия, специален празник, за рожден ден и сватба парти. ❤И памук нашийник с пеперуда, подходящ за всички малки, средни и големи кучета.
[Най-доброто обслужване] : ❤ Ако имате някакви въпроси по време на процеса на закупуване и използване, ❤ моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да ги решат в рамките на 24 часа. Добре дошли в ARING ПЕТ ➤ Нашийници за домашните кучета ARING с уникален дизайн и разнообразни стилове.Има основни яки и фестивални нашийници за кучета. ➤ Този обикновен нашийник за кучета идва с красива метална катарама, която е едновременно красива и трайна.Този коледен нашийник за кучета и сватбена нашийник за кучета - чудесен подарък за вашия любим домашен любимец. ❤ Моля, обърнете внимание на таблицата за размери, преди да купите.X-Малки : Ширина на яката : 5/8" (1,5 cm), дължина : 8-12" (20,3-30,5 см) Малки : Ширина на яката : 4/5" (2 cm), дължина : 10-16" (25,4-40,6 см), Средно : Ширина на яката : 1" (2.5 см), дължина : 13,5-22" (34-55,9 см), Голям : ширина на яката : 1,2" (3,2 cm), дължина : 16-24" (40,6-60 см) X-Голям : Ширина на яката : 1,5" (3,8 cm), дължина : 16-26" (40,6-66 см) ❤ Моля, перете нашийник за кучета с бантиком ръчно, за да не се надраска метална ключалката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория