• Ново
Силиконов калъф за Apple® AirTag за домашни любимци Navy Otter, съвместим с ошейником и шлейкой, съвместим с раница и чанта (розово фламинго)

Силиконов калъф за Apple® AirTag за домашни любимци Navy Otter, съвместим с ошейником и шлейкой, съвместим с раница и чанта

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

? Механизъм двойна застраховка ? Висококачествен и дълготраен течен силикон. ? Екологично чист и нетоксичен материал. ? Точност : идеален за Air Tag. ? Иновативен дизайн : модерен и минималистичен.Компактен дизайн и модерно впечатление.Тон Sur Тон - добре се съчетава с вашите съществуващи ошейником или сбруей.Прагматичен и декоративен.Течният силикон се отличава с висока издръжливост и по-безопасно за океан от пластмаса. Силикон, изработени от силициев диоксид, съдържащ се в пясъка, много по-издръжливи в сравнение с пластмаса в околната среда.Отбележете своя етикет изгубената на вашия смартфон, за да следите местоположението на любимите си домашни любимци.Минувачите могат да сканирате етикет с помощта на своите телефони и получаване на вашата информация, благодарение на чехлу Apple Air Tag Case от Navy Otter.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория