• Ново
Cosogreen Силикон Скрубер за гърба, Прочистване на Кожата 27,4 Инча, Четка За тяло, Отшелушивающая Масажна Четка За Баня (Зелена)

Cosogreen Силикон Скрубер за гърба, Прочистване на Кожата 27,4 Инча, Четка За тяло, Отшелушивающая Масажна Четка За Баня

Rating 
BGN 6.59

Сума
Налично за поръчка

【Мек силикон】 силикон кърпи за баня произведени от висококачествен силиконов материал, то е меко и гъвкаво, може да го прибират, дължина от 27,4 инча, ширина 4 【Комфорт за кожата】 Силикон скрубер за хавлиени кърпи могат да се използват многократно, и към кожата удобно докосване.Двустранен шапките с фина текстура, която може ефективно масажирайте кожата и премахване на кутин. 【Имат противоплъзгаща се дръжка】 Силикон кърпи за баня е удобно да се справя и удобен за хващане, можете лесно да вземете и да се премести в две посоки. 【Висока якост】 Силикон кърпа лесен за почистване и издръжлив.Може да виси в банята или да се сложи в пътната чанта.Той е малък и удобен за носене и съхраняване. 【Оферти】 Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Ние сме специализирани в производството на силикагел повече от 20 години, не е нужно да се притеснявате за химически вкус и като силикагел. Силиконов скрубер Cosogreen за задната част е сгъваем и лесен.Лесно ексфолиране на замърсяване, масажи за тяло, подходящ за съхранение, можете да го вземете със себе си навсякъде.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория