• Ново
Подаръчен Комплект Бомбочек за Баня, 4шт във формата На Сърце За Ароматерапия за Баня, Почистващо Средство за Тяло Подхранващ Хидратиращ Топчета за Вана на Ден, Све?

Подаръчен Комплект Бомбочек за Баня, 4шт във формата На Сърце За Ароматерапия за Баня, Почистващо Средство за Тяло

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【РЕЛАКСИРАЩ И ХИДРАТИРАЩ】 Бомба за баня, изработени ръчно, се образува гъста пяна, придающую на вашето къпане в огромно удоволствиеТой има отшелушивающее действие, премахва омертвевшую на кожата, почиства порите, релаксира и овлажнява, и т. Използвайте един път на 2-3 дни и продължавайте да го използвате.Кожата ви постепенно ще се подобри. 【РЕЛАКСИРАЩ И ХИДРАТИРАЩ】 Соли обикновено се използват в средствата за грижа за тялото в състава на средства за вани за облекчаване на умората, която се натрупва в продължение на работни дни.Топчета за вана за ръчна работа с 4 различни вкусове и ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели. 【РЕЛАКСИРАЩ И ХИДРАТИРАЩ】 за Да създадете романтична атмосфера, просто хвърли бомбочку за баня във вана, пълна с топла вода и се насладете на прекрасна баня.Тя ще плува по водата, за да се разсее цветни мехурчета, всяка бомба е разнообразна цветова композиция, създаване на водата невероятен цветен водовъртеж, който ще ви представим най-визуално пиршество. 【ПОДАРЪЧЕН комплект ПРЕФЕКТ】 - Добри идеи за подарък, за партита и сватби.Този подаръчен комплект с бомбочкой за вана е в списъка с желания на много хора.Идеален за подарък за Деня на бащата или на майката, подарък за рожден ден, подаръци за нея, спа и подаръци за баня, за специален, идеални подаръци за мама, съпруга, приятелка или на жените, които обичате. 【НЕЖНА И ЕСТЕСТВЕНА】 Устойчив, лек, подхранващ, спокойна, без никаква стимулация или странични реакции.Най-добрият избор за грижа за кожата.Уникален дизайн прави всичко възможно, за да ви представи най-доброто изживяване за къпане.Подредете забележително пътуване с къпане за вас и вашето семейство.Спецификация : Функции : 1. Бомбочка за баня, изработени ръчно, се образува гъста пяна, добавете вашия къпане е много забавно.Той има отшелушивающее действие, премахва омертвевшую на кожата, почиства порите, релаксира и овлажнява, и т. Използвайте веднъж на 2-3 дни и продължавайте да го използвате.Кожата ви постепенно ще се подобри. Соли за вана обикновено се използват в средствата за грижа за тялото в състава на средства за вани за облекчаване на умората, която се натрупва в продължение на работни дни. Изработени от естествени хранителни масла, без консерванти и ароматизатори, които не са чувствителни към вашата кожа.

Всичко за продукта

Features:
1. The bath bomb is all hand-made produces rich foam, adding much fun and pleasure to your bathing. It has effect on exfoliating, removing dead skin, refining pores, relaxing and moisturizing, etc. :
2. Use once every 2-3 days and keep using it. Your skin will get better gradually.:
3. Bath salts are commonly used in body care in bath products to alleviate the fatigue that accumulates during workdays.:
4. Made of natural food grade oil ingredients without preservatives and fragrances, which is not sensitive to your skin.:
5. Featuring 4 different fragrance, the hand-made bath is also a good gift for your friends.:
Specification:
 
Item Type:
Bath
Material:
Sea Salt Solid State
Package List:
 
4pcs x Bath :
Notes:
1. For those with sensitive skin, a test should be done on the inside of the wrist before use.:
2. Keep it away from water and light. It can be stored in the cabinet and other container frames for aromatherapy.:
3. Pregnant and nursing women should be careful to use essential oil products.:
4. If skin abnormalities occur during use, please stop using immediately.:
5. For non-food, please keep it out of the of children.:

Подобни продукти в категория