• Ново
Комплект безжична татуировка-на пишеща машина EZTAT2 - Перманентная Татуировочная дръжка за грим с 3 бр. батерии, Въртящи се на Татуировка-пистолет, Обзавеждане за кар?

Комплект безжична татуировка-на пишеща машина EZTAT2 - Перманентная Татуировочная дръжка за грим с 3 бр. батерии, Въртящи

Rating 
BGN 55.96

Сума
Налично за поръчка

【LOLA AIR WIRELESS】 - Ние сме щастливи да ви представим нашата нова безжична татуировка-машина серия Lola AirТой е лек и използва най-новите постижения в областта на безжичните технологии, като предоставя на артистите съвременната мобилност и лекота на управление, което ви позволява да се концентрирате върху това, че при вас се получава най-добре, и се наслаждавайте на процеса на създаване на добра произведения на изкуството.Идеален за перманентен грим (вежди, очна линия, устни и татуаж на косата и кожата на главата). батерии】- Безжична писалка за татуировки Lola Air идва с 3 батерии (1500 mah), общото време на работа, която е до 6 часа.Всяка батерия е достатъчно за 2-3 часа, а за пълно зареждане се изисква повече от само 1,5 часа. 【Двигател без ядро】- Произведен с помощта на двигателя, без ядро по поръчка EZ, дължина на хода 2,7 мм, подходящ за линейни и шейдър.Общо 85,4 грама (3 унции), лека конструкция осигурява комфорт за ръцете и намалява умората на ръката, което позволява на артистите да работи перфектно. 【Напълно съвместим】- Съвместим с повечето стандартни типове игли за татуировочных касети за подложка, шейдър, плоски магнума и кръгла /изогнутого магнума, лесно се покрива и защитава. 【Гаранция една година】- На компоненти корпус на татуировка-на пишеща машина Lola Air battery, не подлежащи на нормалното износване, се покрива от гаранцията на целия експлоатационен период на машината.Гаранция на двигател ще действа в рамките на 1 година от датата на закупуване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория