• Ново
Ротационен Татуировка-картечница Комплект Професионален Писач Шаер Татуировка Мотор Машина с Захватной Тръба Комплект За Начинаещи Татуировка, за да проверите З?

Ротационен Татуировка-картечница Комплект Професионален Писач Шаер Татуировка Мотор Машина с Захватной Тръба Комплект За Начинаещи

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

МАЛОШУМНОЕ И БЪРЗО БОЯДИСВАНЕ - двигател професионална роторной татуировка-машини поглъща удариТой може да е идеално за премахване на звукови вълни, причинени от вибрации.Ниско ниво на шум, бързо боядисване, намалява стреса и болката на клиента.ОСНОВНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ на TATTOO liner четки SHAIRE - татуировка-двигател пистолет е подходящ за облицовка и перушина.Това е чудесен инструмент за татуировки както за професионални татуировщиков, така и за начинаещи.ВИСОКО КАЧЕСТВО - на Ротари татуировочная машина, която е изработена от алуминиева сплав с най-висока ефективност и ниски индуктивностью, предоставя по-добра стабилност.Добро разсейване на топлината -В тази професионална роторной дръжката за татуировка-за пишеща машина се използва двигател с висока мощност, който може да работи дълго време без отопление.УНИВЕРСАЛНА дръжка ЗА ТАТУИРОВКИ - Тази машина с въртящ се затвор подходящ за различни видове татуировочных игли и дръжки за татуировки и се отличава с издръжливост.Спецификация : Функции : 1. Той съдържа татуировка-пишеща машина, дръжка за татуировки, шестограмен ключ и въжето, за да се измъкне. Подходящ за професионални и начинаещи употреба. Той е различен изискан качество на изработка и на компактността. С мощен двигател, бърза скорост на напредъка и мощна издръжливост. Шестограмен ключ може да се коригира дължината на дръжките. дръжка 22 мм е подходящ за повечето художници-татуировщиков. Стабилен ток на линията за пренос на куката.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : Комплект за татуировки Цвят : както е показано на снимките Тегло на опаковката : около 199 г съдържание на Пакета : 1 х татуировка-машина1 х писалка за татуировки1 х Шестоъгълник гаечные1 х Кука линия.

Всичко за продукта

Features:
1. It contains tattoo machine, tattoo grip, hex wrench and hook line.:
2. Suitable for professional and beginner use.:
3. It has exquisite workmanship, and compact .:
4. With strong motor, fast running speed and powerful strength.:
5. The hex wrench can adjust the handle length.:
6. 22mm handle is suitable for most tattoo artists.:
7. Stable transmission current of the hook line.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Kit
Color:
As Pictures Show
Package Weight:
Approx.199g
Package List:
 
1 x Tattoo Machine:
1 x Tattoo Grip:
1 x Hex Wrenches:
1 x Hook Line:

Подобни продукти в категория