• Ново
Набор от Ексфолианти Hemoton Scrub За Жени, Натурален Скраб За Тяло Мъжки Скрубер За Тяло, 1 Комплект Ръкавици с Луфа, Отшелушивающее Кърпи за баня, Издувам за Душата, Скру?

Набор от Ексфолианти Hemoton Scrub За Жени, Натурален Скраб За Тяло Мъжки Скрубер За Тяло, 1 Комплект Ръкавици с Луфа, Отшелушивающее

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

МАСАЖНА ЧЕТКА ЗА ГЪРБА - Хавлиени ръкавици са предназначени за измиване на ръцете, краката и предната част на тялотоГУБЧАТЫЕ ПОДЛОЖКИ от ЛЮФЫ - можете лесно да изчистите тялото си, и за къпане може да бъде по-удобно.ЛЮФА ЗА МАСАЖ на ТЯЛОТО - Еластична, удобна, приятна за кожата, изключително практични и .Те могат да ви помогнат да почистите добре тялото си.ГЪБА ЗА БАНЯ - Лека конструкция, с тях е лесно да се работи.Можете лесно да ги използват за прочистване на тялото си.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ГЪРБА - Можете да използвате ръкавици за миене на всяка част на тялото, без да се притеснявате, че те могат да паднат. МАСАЖНА ЧЕТКА ЗА ГЪРБА - Хавлиени ръкавици са предназначени за измиване на ръцете, краката и предната част на тялото.ГУБЧАТЫЕ ПОДЛОЖКИ от ЛЮФЫ - можете лесно да изчистите тялото си, и за къпане може да бъде по-удобно.ЛЮФА ЗА МАСАЖ на ТЯЛОТО - Еластична, удобна, приятна за кожата, изключително практични и .Те могат да ви помогнат да почистите добре тялото си.ГЪБА ЗА БАНЯ - Лека конструкция, с тях е лесно да се работи.Можете лесно да ги използват за прочистване на тялото си.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ГЪРБА - Можете да използвате ръкавици за почистване на всяка част от тялото си, без да се притеснявате, че те ще паднат.Осъществяване на списък 1 х набор от почистващи препарати за баня Характеристики -Материал : Четка за душата от влакна памук -Размер : около 59,00 X9,00 X0,50 см / 23,19 X3,54 X0 хавлиени кърпи. -Цвят : Кърпа-четка за душ с различни цветове - идеални партньори за плуване, за поддържане на чистотата на кожата и хигиенни принадлежности за душата. -Еластичен, удобен, приятен за кожата, практични и издръжливи.Те могат да ви помогнат внимателно да очисти тялото си, Бомбички за вана. -Можете лесно да изчистите тялото си, а за къпане може да бъде по-удобен комплект мъжки ексфолианти. -Те са изработени от безопасни и издръжливи материали, и от известно време се използва като пилинг на кожата скрабирующих кърпи. - и да ги съхранявате удобно, подходящи за ръкавици за душата на къщата и пътувания.Описание на продукта Мъжка скраб за тяло Тези средства за къпане са изработени от материали, можете да ги използвате в някоя част на тялото, краката, ръцете, гърдите и т. Естествена люфа Страхотни подаръци за приятелите и семейството си, те им се хареса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория