• Ново
Дръжки за микроблейдинга PMU Products - Стерилни Ръчни притежателите на в индивидуална опаковка от 5 теми с фиксирующей дръжка - Еднократна инструмент за татуажа вежди з?

Дръжки за микроблейдинга PMU Products - Стерилни Ръчни притежателите на в индивидуална опаковка от 5 теми с фиксирующей дръжка

Rating 
BGN 4.40

Сума
Налично за поръчка

Кастрирани газ EO, предварително опаковани и запечатани, напълно еднократна употреба и е подходяща за автоклавированияПодходящ за ВСИЧКИ ножове.Е съвместим със скалпел, игли за хоби или татуировки!Игла в комплекта не е включена.Уникална технология "Запазване на закрепване", която държи нож в продължение на дълго време.Забравете за хлъзгави дръжката за микроблейдинга на веждите, която доставляла ви неудобство по време на процедурата!.Спестете време и пари : не купувайте химикалки с микрострочками!Приложете стерилна игла / на острието до края и вие ще получите напълно нова дръжка. преминете към шейдер или друга игла за използване в различни техники. Гаранция 90 дни : Дръжка PMU Microblade има 100% гаранция за връщане на парите, ако не сте много доволни от покупката си, да споделите с нас!.Искате да Вежди на Вашите Клиенти Винаги са били в ред?PMU Products създаде идеалното средство за вас!Тези за еднократна употреба дръжки за микроблейдинга на веждите ще ви донесе форма на веждите на клиента до съвършенство!Защо да изберете писалка за Микроблейдинга PMU? ✔ Спестете време и пари : не купувайте химикалки с микрострочками!Приложете стерилна игла / на острието до края и вие ще получите напълно нова дръжка. преминете към шейдер или друга игла за използване в различни техники. ✔ Уникалната технология за фиксиране на всяка дръжката за татуажа на веждите, която гарантира, че микро-нож винаги здраво и сигурно се удържа на място. ✔ Като Втора крайник : устойчива на плъзгане и лесна за използване.Забравете за хлъзгави дръжката за микроблейдинга на веждите, която доставляла ви неудобство по време на процедурата! ✔ Сигурност : Стерилизован газ EO, предварително опаковани и запечатани, напълно еднократна употреба и autoclavable.Разкрийте своята нова дръжка за татуажа вежди пред клиентите си, за да повярват, че използвате чисти инструменти и гарантира сигурност на своите клиенти.Можете да хвърлят ножове, запазвайки получите многократна дръжка за стерилизация, за следващия път или рециклиране. ✔ Универсални микроблейды : нашите химикалки за татуажа вежди Microblading са подходящи за ВСИЧКИ дискове!Идеална за ръчно изработени татуировки вежди, молив за очи, на устните, кожата на главата, прикриване на белези или лунички!Е съвместим със скалпел, игли за хоби или татуировки!Игла в комплекта не е включена.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория