• Ново
Гъба за душ DOITOOL, 4 бр., лесен Мека топка за баня, два цвята на Окото Гъба, Мрежест Хоп, топчета за душ (Случаен цвят)

Гъба за душ DOITOOL, 4 бр., лесен Мека топка за баня, два цвята на Окото Гъба, Мрежест Хоп, топчета за душ (Случаен цвят)

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Идва с къса каишка за удобство при използването на im материал за трайно и устойчиво използванеМек и приятен на допир топчета за вана.Просто нанесете душ гел или на сапун за отстраняване bath лили to product rich за цялостно почистване на кожата на тялото, без това да й навреди.Идва с къса каишка за удобство при използването на im материал за трайно и устойчиво използване.Мек и приятен на допир топчета за вана.Просто нанесете душ гел или на сапун за отстраняване bath лили to product rich за цялостно почистване на кожата на тялото, без това да й навреди.Описание продуктаЭто продукт е двуцветен дизайн и практичен топчета за душ, който е изработен от устойчив на мека найлонов плик, влакна и може да се комбинира с гел за душ и сапун, за да получите наситен крем за цялостно почистване на кожата на тялото, без да си никакви щети.Окото гъба също така ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на душ.Благодарение на быстросохнущей вкара дизайн и простота на използване, наистина са чудесни аксесоари за бани на избор.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : полиетилен. - Размер : 11,3x11,3x2, 6 виж - материал за трайно и устойчиво използване. - Мек и приятен на допир топчета за вана. - Просто нанесете душ гел или на сапун за отстраняване bath лили to product rich за цялостно почистване на кожата на тялото, без това да й навреди. - Идва с къса каишка за удобство при използването на im Опаковката включва 4 x топчета за вана.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория