• Ново
Healeved Четка-Чистач 8 бр., Душ за тяло, Пластмасата е Инструмент За почистване на Главата, Кръв Инструмент, Ексфолиращ гърба, Домашен Удобен Бял Скрубер за възрастни, п?

Healeved Четка-Чистач 8 бр., Душ за тяло, Пластмасата е Инструмент За почистване на Главата, Кръв Инструмент, Ексфолиращ

Rating 
BGN 14.62

Сума
Налично за поръчка

ЩЕТИННАЯ ЧЕТКА ЗА БАНЯ - Премахване на излишната мазнина от повърхността на кожата и да направи тялото си по-гладкаОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА ЗА тяло - тези масажни четки могат дълбоко почистване на вашата тусклую и суха кожа.ЧЕТКА ЗА ИЗМИВАНЕ на гърба - отшелушивающая четка за душ за тяло се използва за ексфолиране, премахване на мъртвата кожа, особено при дълбока почистването на повърхността на кожата.НАЙЛОНОВА ЧЕТКА за БАНЯ - те също подобряват кръвообращението в кожата, като се гарантира, че кожата ви стане розова, гладка и сияйна до състояние, което никога по-рано не достига.ПЛАСТМАСОВА ЧЕТКА с ДЪЛГА ДРЪЖКА - и В този комплект са включени различни четки, които ще отговарят на вашите различни нужди.Пакетът включва 2 x четка за баня Особености - Материал : Пластмаса, найлон на дървесина вълна. - Размер : 36,00 X6,00 X4,00 см / 14,15 X2,36 X1,57 инча. - В този комплект четки включва различни четки, които ще отговарят на вашите различни нужди. - Те също подобряват кръвообращението в кожата, като се гарантира, че кожата ви стане розова, гладка и сияйна до състояние, което никога по-рано не достига. - четка за баня и масажна четка, гъвкав по всяко време на годината, незаменим в домакинството. - Леко разтрийте тялото, гърба и лицето и си направете пилинг, не ни дразни деликатната кожа.Те бяха внимателно почистени и ефективно премахване на излишните мазнини, vi, Висококачествени материали и изящна изработка изработка правят тези четки за баня по-трайни и сигурни.Информация за продукта отшелушивающая четка за тяло - един от най-добрите варианти за вас.четка за измиване на гърба Търсите професионална, практично четка за баня за вашето семейство?Търсите твърда четка за баня с множество функции?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата четка за баня с пластмасова дръжка трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория