• Ново
Хапчета от настинки OUAI. Отидете на Свой Собствен релаксиращ спа център с Бомбочками за вана с аромат на жасмин и рози. Отпуснете се, докато маслото от жожоба, сафлор?

Хапчета от настинки OUAI. Отидете на Свой Собствен релаксиращ спа център с Бомбочками за вана с аромат на жасмин и рози. Отпуснете

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

ХАПЧЕТА ОТ НАСТИНКИ OUAIКогато животът става неспокоен, вземи хапче от настинки!Сложете във ваната бомбочку за вана и се потопете в спокойствието, благоухающую роза и жасмин.Само една бомбочка за баня ще се успокои и напитает кожата.ВИЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ МАЛКО R & R. Масло от семена на жожоба, сафлора и канабис овлажняват и защитават като бариера на кожата, не закупоривая порите.Напълнете вана с топла вода, добавете една таблетка от настинки и релаксирате, докато се отмокать.OUAI (или "път") означава "да" в тази спокойна парижки начин.Ние вярваме в прости процедури и полезни за вас съставки.Грижа за косата, адаптиран към вашия тип коса, подхранва, укрепва и кондиционирует.Ви дава увереност, че ще спечели живота си в своя OUAI.СЪСТАВКИ, КОИТО ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.Всички продукти OUAI внимателно проектирани, за да намалят времето за полагане и поддържане на здравето на косата.Ние сме добавяне на добри продукти и се оставя лоши, никога не жертвате качеството.Ние винаги се опитваме да направим по-добре за планетата.ЗА РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, ЗА РЕАЛНИТЕ ХОРА.Известният стилист Джен Аткин използва всички продукти на пазара, но не е в състояние да намерите марка, която е да е близо до нея или нейните приятели.OUAI предлага луксозни стоки на достъпни цени, които да са удобни за използване — не се изисква невероятен екип.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория