• Ново
Основни поставяне Voluxe за Стрелба с лък, 12 бр. Алуминиеви Вложки за Карбоновых Стрели, Надеждни Подмяна на Основни части за Стрелки с Диаметър 6,2 мм, Леки Вложки за тр?

Основни поставяне Voluxe за Стрелба с лък, 12 бр. Алуминиеви Вложки за Карбоновых Стрели, Надеждни Подмяна на Основни части

Rating 
BGN 3.19

Сума
Налично за поръчка

【Алуминиеви вложки】Основни вложки за стрелба с лък, изработени от алуминиев материал, който лесно ръждясвазамяна на накрайници на стрели за дълъг живот. 【Лесна инсталация】 Лесни за инсталиране вложки със стрелки.Идеален и лесен за използване. 【Лек】 Вложки за стрели от въглеродни стрели от леки материали. 【Диаметър 6,2 мм】 основа с диаметър 6,2 мм за карбоновых стрели. 【Надеждни вложки за стрелба с лък】Алуминиеви вложки с висока степен на надеждност.Включва 12шт вложки за пистолет, очила в комплекта не са включени.Функция : Произведен е от алуминиев материал, не е лесно ръждясва.Лесна инсталация. основа с диаметър 6,2 мм за карбоновых стрели.Висока надеждност.Параметри : Материал : алуминий Диаметър : 6,2 мм / 0,24 инча Дължина изделия : 22 мм / 0,86 инча Тегло : 9 г / 0,3 грама на Пратката списък : 12 * Алуминиеви вложки за стрелките Забележка : Действителният цвят на продукта може да се различават от снимките, поради осветление.При измерване на продукта може да бъде едно малко отклонение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория