• Ново
Toyvian Детски Играчки за улици, Детски Играчки за улицата, Определени за лък на присоске, Лък и Стрели, Определени за Лук и играчки, Определени за Стрелба с Лък, Детски ?

Toyvian Детски Играчки за улици, Детски Играчки за улицата, Определени за лък на присоске, Лък и Стрели, Определени за Лук

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

СЪОБЩЕНИЕКомплект за стрелба с лък на открито-на Помещение и включва 1 глава лук, 1 целта, 3 стрели с вендузи, 1 пистолет винт, 1 скоба.Детска играчка за стрелба с лък - Изработени от пластмаса, трайна и е безопасно за игра на децата.Детска играчка за стрелба с лък - Дръжте децата далеч от телефонни и компютърни игри, да се забавляват с игри в играчки за стрелба с лък.Играчка комплект за стрелба с лък - Стрела идват с вендузи, които са по-безопасни за децата.Играчка стрелба с лък - подходящ за игри на закрито и на открито.както за децата, така и за начинаещи.Списък на пакетите 1 x лук 1 x мишена 3 x стрели с вендузи 1 x пистолет винт 1 x скоба Характеристики - Цвят : както е показано. - Материал : ABS. - Размер : около 42 x 36 x 10 виж - Изработен от пластмаса, здрав и безопасен за игра на деца. - Осъществяване включва 1 глава лук, 1 целта, 3 стрели с вендузи, 1 отвертка, 1 скоба. - Дръжте децата далеч от телефонни и компютърни игри, да се забавляват с игри в играчки за стрелба с лък. - Стрели идват с вендузи, които са по-безопасни за децата. - Подходящ за игри на закрито и на открито.както за децата, така и за начинаещи.Информация за стоки търсите интересна играчка за децата си?Този продукт ще ви стане най-добрият избор.Този продукт е набор от играчки за стрелба с лък.Идеален за обучение на деца в безопасна стрелба с лък.Също така е подходящ за начинаещи, за да започнете да практикувате в стрелба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория