• Ново
Ipetboom 2 бр. Подвесная Легло за Хамстер, Хамак за Хамстер, Подвесная Количка, Играчка за Плъхове, Аксесоари за Плъх Клетки, Захарен Планер, Подвесная Кошница-Легло за М?

Ipetboom 2 бр. Подвесная Легло за Хамстер, Хамак за Хамстер, Подвесная Количка, Играчка за Плъхове, Аксесоари за Плъх Клетки,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

??【ПРЕМИУМ качество】? - Аксесоари за плъхове клетки са изработени от полипропиленови материали, които ефективно предпазва от драскотини и ухапвания и е удобно за наблюдение на малки животни ??【ПОДВЕСНАЯ КОШНИЦА】? - Създаване на приятни условия за сън и игри за вашите малки любимци, а количката може да се мие директно с вода, което също е чудесен подарък за вашите малки домашни любимци, за да могат те да спят и да играят. ??【ПРАКТИЧЕН дизайн】? - В сравнение с други тъкани хамаци, нашият хамак е устойчив и не се тресе, когато вашите малки животни лазают или играят.Той не висеше от страна в страна и не пречи на хомячку да се отпуснете и да играят. ??【За малки животни】?-клетки за морски свинчета размер на около 20,50x27,50x17,00 см/8,06x10,81x6,68 см, обикновено са подходящи за хамстери, захарни планери, таралежи да сеят, плъхове и други дребни животни, моля, проверете размера преди да купите за вашия домашен любимец. ??【ЛЕСНО се нанася】? - Хамак е снабден с 2 куки, и всичко, което ви трябва, е да поставите куки в дупки приложената кошници, а след това просто висеше кошница към клетката, която лесно се инсталира и се прикрепя към вътрешната част на клетката или на всяко друго място по ваше желание. ??【ПРЕМИУМ качество】? - Аксесоари за плъхове клетки са изработени от полипропиленови материали, които ефективно предпазва от драскотини и ухапвания и е удобно за наблюдение на малки животни. ??【ПОДВЕСНАЯ КОШНИЦА】? - Създаване на приятни условия за сън и игри за вашите малки любимци, а количката може да се мие директно с вода, което също е чудесен подарък за вашите малки домашни любимци, за да могат те да спят и да играят. ??【ПРАКТИЧЕН дизайн】? - В сравнение с други тъкани хамаци, нашият хамак е устойчив и не се тресе, когато вашите малки животни лазают или играят.Той не висеше от страна в страна и не пречи на хомячку да се отпуснете и да играят. ??【За малки животни】?-клетки за морски свинчета размер на около 20,50x27,50x17,00 см/8,06x10,81x6,68 см, обикновено са подходящи за хамстери, захарни планери, таралежи да сеят, плъхове и други дребни животни, моля, проверете размера преди да купите за вашия домашен любимец. ??【ЛЕСНО се нанася】? - Хамак е снабден с 2 куки, и всичко, което ви трябва, е да поставите куки в дупки приложената кошници, а след това просто висеше кошница към клетката, която лесно се инсталира и се прикрепя към вътрешната част на клетката или на всяко друго място по ваше желание. ✨✨Описание Клетки за морски свинчета✨✨Подвесная легло за хамстер от 2 теми, Хамак за Хамстер, Подвесная Количка, Играчка за Плъхове, Аксесоари за Плъхове клетки, Захарен Планер, Подвесная Кошница-Легло за малки животни ✨✨Характеристики убежище за морските свинчета✨✨- Цвят : бял.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория