• Ново
2 бр. в 3 цвята папагал Ара Случаен Еластичен Държач за летящи метровКакаду-за дресура на Каишка: За практикуване на дрессировкой папагал Въженият колан: Каишка с но?

2 бр. в 3 цвята папагал Ара Случаен Еластичен Държач за летящи метровКакаду-за дресура на Каишка: За практикуване на дрессировкой

Rating 
BGN 13.32

Сума
Налично за поръчка

КАИШКА за папагал - Този каишка пръстен за нокти с различни размери, проектирани в съответствие с физика птициКАИШКА за КРАКАТА на ПАПАГАЛА-ПОПУГАЙЧИКА - НАДЕЖДНО обслужване : Ние ви предлагаме надеждно сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или някакви проблеми с вашите и с малко пари, моля, не се колебайте да се свържете с нас.ДЪРПАНЕ ШЛЕЙКА ЗА ДОМАШНИ ПТИЦИ - Купувайте с увереност.Ние гарантираме отлично обслужване на всеки клиент.Ако имате някакви въпроси, съмнения или проблеми с услуги след продажбата на услуги, първо за да ни уведомите. ЕЛАСТИЧНА КАИШКА за ПТИЦИ - той ще бъде на разположение, за да му вид, свързани с удоволствие и свобода за разходка на открито заедно със собствениците.ВЪЖЕНИЯТ КАИШКА ЗА ОБУЧЕНИЕ летателна със ЗАЩИТА ОТ УХАПВАНИЯ - Еластична каишка за папагали - С пръстен за нокти различни размери, този повод е разработен в съответствие с физика птици.КАИШКА за папагал - Този каишка пръстен за нокти с различни размери, проектирани в съответствие с физика птици.КАИШКА за КРАКАТА на ПАПАГАЛА-ПОПУГАЙЧИКА - НАДЕЖДНО обслужване : Ние ви предлагаме надеждно сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или някакви проблеми с вашите и с малко пари, моля, не се колебайте да се свържете с нас.ДЪРПАНЕ ШЛЕЙКА ЗА ДОМАШНИ ПТИЦИ - Купувайте с увереност.Ние гарантираме отлично обслужване на всеки клиент.Ако имате някакви въпроси, съмнения или проблеми с услуги след продажбата на услуги, първо за да ни уведомите. ЕЛАСТИЧНА КАИШКА за ПТИЦИ - той ще бъде на разположение, за да му вид, свързани с удоволствие и свобода за разходка на открито заедно със собствениците.ВЪЖЕНИЯТ КАИШКА ЗА ОБУЧЕНИЕ летателна със ЗАЩИТА ОТ УХАПВАНИЯ - Еластична каишка за папагали - С пръстен за нокти различни размери, този повод е разработен в съответствие с физика птици.Осъществяване на списък 1 х Тренировъчен каишка Особености - Материал : пластмаса и стоманена тел. - Размер : 300 x 1,5 x 1,5 виж - Този на каишка за папагали е необходимо собствениците на птици, които обичат да изведе своите птици по улицата. - Благодарение на пръстена за нокти различни размери този повод е разработен в съответствие с физика птици. - Цвят : случаен. - Изработена от пластмаса и каишка от стоманена тел, устойчив на жеванию, тази шлейка за птици е разработена в съответствие с физика птици.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория