• Ново
Mipcase Убежище За Морско Свинче на 3 бр. Комплект от Тръби за Хамстери, Аксесоари за плъхове клетки, Тунели за Хамстери, Тунел за Хамстери, Тръба за Хамстери и Къщичка з?

Mipcase Убежище За Морско Свинче на 3 бр. Комплект от Тръби за Хамстери, Аксесоари за плъхове клетки, Тунели за Хамстери,

Rating 
BGN 18.34

Сума
Налично за поръчка

Тръба за клетки за хамстери : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайностНабор от тръби и тунели за хамстери : Можете да смесвате и съчетавате външната пътека по свое желание.Комплект за тунелиране на хамстер : Започнете с правилна форма, което ще бъде удобство за вашия домашен любимец.Тръби и тунели клетка за хамстери прозрачни : може да се използва извън клетката.Лесно за инсталиране и лесно запознат, без никакви проблеми.Аксесоари за хамстери : Осигурете неограничено жизнено пространство за вашия домашен любимец хамстер.Списък на пакетите 6 x заглушек 6 x свързващи плочи 3 x набор от тунели САМ Особености - Разширете своята среда на обитаване и подаване на повече места. - Тунел за хамстери - това е безопасно място за любопитните същества, които искат да изследват и популяризират физическите упражнения и здравословни навици. -Размер : около 15,00 X6,00 X6,00 см/5,89 X2,36 X2,36 инча -Тънка работа осигурява практичност и дълготрайност. - Със собствените си ръце туннельная играчка, пластмасов материал, супер качество, лесно я нарани. - Материал : Пластмаса - може да се включите, можете да направите повече канали за моделиране.Описание на продукта Това са аксесоари за лабиринта "Направи си сам", предназначени за игри и упражнения вашия малък домашен любимец.Ако можете да си го представите, можете да го изгради от тези тръби.Тръбата се предлагат в различни форми и размери, така че можете да създавате маршрути тунели за вашия домашен любимец.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория