• Ново
Играчки за Дъвчене от Царевични Кочани PENO, Естествени Материали, с Допълнителни Микроелементи, Играчка за Ухапване, Изкупителната от Скука, Безопасна за птиците, з?

Играчки за Дъвчене от Царевични Кочани PENO, Естествени Материали, с Допълнителни Микроелементи, Играчка за Ухапване, Изкупителната

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

СПАСЯВА ОТ СКУКА : Играчки за дъвчене от царевични кочани с птици могат лесно да се привлече вниманието на папагали за кратко време, което я поставя ги убиете скуката и безпокойствоГОДНИ за ОЦВЕТЯВАНЕ : дъвченето на играчката е боядисана годни за боя, която, полезно и безопасно.Годни за консумация коса да загуби цвят при пране, така че, моля, не се притеснявайте. допълнителни микроелементи : Играчка за дъвчене от царевични кочани може да се дъвче птиците, и каракатицу може да се използва за добавяне на микроелементи на птиците.РАЗКРИВАНЕ на ПРИРОДАТА на ПТИЦИ : играчка за дъвчене от царевични кочани разкрива природата на птици, ги предпазва от депресия и да ги насърчава здравословния растеж. естествени МАТЕРИАЛИ : играчка за кусания е направен от царевични кочани, кости от сепия, ротангового топчета, дърво, бук, ядки и други натурални материали, които са хранителни и полезни.СПАСЯВА ОТ СКУКА : Играчки за дъвчене от царевични кочани с птици могат лесно да се привлече вниманието на папагали за кратко време, което я поставя ги убиете скуката и безпокойство.ГОДНИ за ОЦВЕТЯВАНЕ : дъвченето на играчката е боядисана годни за боя, която, полезно и безопасно.Годни за консумация коса да загуби цвят при пране, така че, моля, не се притеснявайте. допълнителни микроелементи : Играчка за дъвчене от царевични кочани може да се дъвче птиците, и каракатицу може да се използва за добавяне на микроелементи на птиците.РАЗКРИВАНЕ на ПРИРОДАТА на ПТИЦИ : играчка за дъвчене от царевични кочани разкрива природата на птици, ги предпазва от депресия и да ги насърчава здравословния растеж. естествени МАТЕРИАЛИ : играчка за кусания е направен от царевични кочани, кости от сепия, ротангового топчета, дърво, бук, ядки и други натурални материали, които са хранителни и полезни. ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : играчка bite е направен от царевични кочани, кости от сепия, ротангового топчета, дърво, бук, ядки и други натурални материали, които са хранителни и полезни. ДОПЪЛНИТЕЛНИ МИКРОЕЛЕМЕНТИ : Играчка за дъвчене от царевични кочани може да се дъвче птиците, и каракатицу може да се използва за добавяне на микроелементи на птиците. Годни за оцветяване : дъвченето на играчката е боядисана годни за боя, която, полезно и безопасно.Годни за консумация коса да загуби цвят при пране, така че, моля, не се притеснявайте.

Всичко за продукта

Item Type:
Corn Cob Chew Toys
Material:
Corn Cob, Cuttlefish Bone, Rattan Ball, Wood, Beech Wood, Nuts
Use:
Bird Nibbling Toys
Applicable Objects:
Peony, Cockatiel, Budgerigar and Other Species
Package List:
1 xParrot Corn Cob Chew Toy:
Note:
Please allow some error due to manual measurement.:

Подобни продукти в категория