• Ново
Ipetboom 3 бр. на Легло с шарките на Мечка, Домашно приготвени Морски Свинчета, Плъхове, Хамстери, Животни, Мечки, Хамак с Ежом, Красива Клетка, Декоративен Аксесоар, Удоб?

Ipetboom 3 бр. на Легло с шарките на Мечка, Домашно приготвени Морски Свинчета, Плъхове, Хамстери, Животни, Мечки, Хамак

Rating 
BGN 39.33

Сума
Налично за поръчка

ХАМАК за ПЛЪХОВЕ за КЛЕТКА е Изработена от висококачествен и удобен материал, който е безопасна за игра и сън на вашия домашен любимецМЕСТООБИТАНИЕ на МОРСКИ свинчета - отличен избор за малки домашни животни, като хамстери, плъхове и други малки домашни любимци.ИГРАЧКА-хамак-клетка - Този еластичен хамак е много подходящ за сън или игра на малките домашни любимци, практичен за употреба.АКСЕСОАРИ за КЛЕТКИ на пор - добър избор за подарък за вашите приятели, които имат хамстер или малки домашни любимци.АКСЕСОАРИ за ХАМСТЕРИ - за вашия домашен любимец или вашите приятели, които имат домашни животни, подходящ за всички сезони.Пратката включва 3 x хамак за домашни любимци, Удобства-Подходящ е за всички видове очарователни малки домашни животни, и това е задължително условие за домашни любимци в зимната приюта за хамстери.93 X5 убежище за морски свинчета. -Изработен от висококачествени и удобен материал, който е безопасен за вашия домашен любимец, за да играят и да спят в клетка за хамстери. -Материал : памук, платно, хамак за хамстер в клетка -Удобен и топъл, хамак и ще позволи вашия домашен любимец да се чувстват добре и да почива върху него, като на легло за морски свинчета в клетка. -За вашия домашен любимец или вашите приятели, които имат домашни животни, подходящ двуетажно легло за пор всяко време на годината. -Добър избор на къща за малки домашни животни, като хамстери, плъхове и други малки домашни любимци, хамак от чинчила и т. - Цвят : бял, розов хамак за чинчила в клетка Информация за стоки Очарователен легло за хамстер можете да Я затвори в клетка, за да се спести място в клетката. хамак на пор, за да клетки Дава на вашите домашни любимци чувство на сигурност, им осигурява идеалното място за игри, почивка и сън, носи повече радост в живота си. нежна легло за морски свинчета Хамак за хамстер е изработен от мек и удобен материал.окачен хамак за хамстери Служи като място за сън и почивка, за хамстери и други дребни животни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория