• Ново
Столче за съхранение на FAYANG, Столче за съхранение на дивана, Столче за спални, Столче за грим, Комплексно хранилище на Голям Капацитет, Изкуствена кожа, Водоустойчи?

Столче за съхранение на FAYANG, Столче за съхранение на дивана, Столче за спални, Столче за грим, Комплексно хранилище на Голям

Rating 
BGN 21.36

Сума
Налично за поръчка

[Идеалното съхранение] : разтегателен диван и табуретка за съхранение, начало на живота, може да бъде заседнал или за съхранение на нещата [Характерна кърпа] : Столче за съхранение е изработен от кожена тъкан, пыленепроницаемой и влагоустойчив, сгъваема, лесна за сглобяване, от водоустойчива кожа материал, от водоустойчив и влагостойкого материал от изкуствена кожа, от пяна с памет ефект с висока еластичност. [Multi] : да се Съхранява на дрехи, книги, играчки, козметика и други ежедневни принадлежности, големи табуретки за съхранение могат да се съхраняват одеяла, летните прохладни юргани, наметала и т., малки столове за съхранение може да се съхранява на плюшени играчки, както и различни закуски, можете да ги поставите в спалнята, офиса, студио, хол, кухнята, градината, на балкона, както и да се използват за сън, релакс, когато омръзне!. [Сверхнагруженный] : 200 кг по-здрав, без натиск, лесно и издържа до 3-ма възрастни, така че можете да го използвате с доверие. [Перфектно обслужване] : Можете да ми изпратите имейл, ако имате някакви проблеми в процеса на закупуване и използване, аз ще отговоря на вашето съобщение в рамките на 24 часа, пожелавам ви щастлив живот!. [Идеалното съхранение] : разтегателен диван и табуретка за съхранение, начало на живота, може да бъде заседнал или за съхранение на нещата. [Характерна кърпа] : Столче за съхранение е изработен от кожена тъкан, пыленепроницаемой и влагоустойчив, сгъваема, лесна за сглобяване, от водоустойчива кожа материал, от водоустойчив и влагостойкого материал от изкуствена кожа, от пяна с памет ефект с висока еластичност. [Multi] : да се Съхранява на дрехи, книги, играчки, козметика и други ежедневни принадлежности, големи табуретки за съхранение могат да се съхраняват одеяла, летните прохладни юргани, наметала и т., малки столове за съхранение може да се съхранява на плюшени играчки, както и различни закуски, можете да ги поставите в спалнята, офиса, студио, хол, кухнята, градината, на балкона, както и да се използват за сън, релакс, когато омръзне!. [Сверхнагруженный] : 200 кг по-здрав, без натиск, лесно и издържа до 3-ма възрастни, така че можете да го използвате с доверие. [Перфектно обслужване] : Можете да ми изпратите имейл, ако имате някакви проблеми в процеса на закупуване и използване, аз ще отговоря на вашето съобщение в рамките на 24 часа, пожелавам ви щастлив живот!.Това е добър партньор за семейния си живот!♥Диван-стол за съхранение, можете да седнете и се съхранява у дома.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория